Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η σημερινή εικόνα της, δύο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της! [Φωτογραφία]

27.12.2018
Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η σημερινή εικόνα της, δύο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της! [Φωτογραφία]
Συντετριμμένη και μαυροφορεμένη.

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Βικτώρια Καρύδα παρά τις φήμες που την ήθελαν να έχει μετακομίσει στην Αυστραλία. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ My Style Rocks βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της μετά τη στυγερή δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή. Όλο αυτό βεβαίως έχει αποτυπωθεί στην εμφάνιση της. Η σημερινή εικόνα της ξανθιάς καλλονής δεν θυμίζει σε τίποτε την περίοδο που ή ίδια έγινε ευρέως γνωστή. Ο πόνος για το μοντέλο είναι μεγάλος και σίγουρα θα της πάρει αρκετό χρόνο για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Δείτε ακόμη: Η Meghan αποκάλυψε πότε γεννάει το παιδί της -και μας ξάφνιασε

Την πρόσφατη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω δημοσίευσε η Νέα Σελίδα. Η Βικτώρια Καρύδα εθεάθη σε βραδινή της έξοδο στον Πειραιά, παρά το γεγονός πως πολλοί υποστήριζαν πως βρίσκεται στην Αυστραλία.

To μοντέλο παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία τον Αύγουστο του 2016 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά. Γεννημένη στην Ουκρανία από Έλληνες γονείς, επέστρεψε στην Ελλάδα το 2001 όπου ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Το 2004 κατέκτησε τον τίτλο της αναπληρωματικής super star στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate και την ίδια χρονιά κέρδισε τον δεύτερο τίτλο στα «Μις Τουρισμός».

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία:

Γιώργος Μουλάς