Η Kylie Jenner και το αυγό που την έριξε από τον... θρόνο της! [photos & video]

15.01.2019
Η Kylie Jenner και το αυγό που την έριξε από τον... θρόνο της! [photos & video]
Η ίδια δεν αντέδρασε πολύ ψύχραιμα στα συγκλονιστικά νέα

Mε 18,1 εκατομμύρια likes, η Kylie Jenner κατείχε, μέχρι πρότινος, το ρεκόρ για το πιο δημοφιλές post στην ιστορία του Instagram.

Διάβασε επίσης: H Μeghan Markle αποκαλύπτει πρώτη φορά πότε γεννάει και μιλά για το φύλο του μωρού

Πρόκειται για το post που ανέβηκε τον Φεβρουάριο του 2018 με την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, όπου ανακοίνωνε και το όνομά της. Stormi Webster, έγραφε στη λεζάντα.

Όμως από την Κυριακή το ρεκόρ καταρρίφθηκε από μια φωτογραφία ενός αυγού! Ναι, καλά διάβασες!

Το post που ανέβηκε στις 4 Ιανουαρίου από τον λογαριασμό @ world_record_egg έχει φτάσει σήμερα (15/1/2019) τον συγκλονιστικό αριθμό των 38.500.000 Likes (!) κι έχει εκτοπίσει από την πρώτη θέση το post της Jenner, μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Διάβασε επίσης: 17 βασιλικές γκριμάτσες για... βραβείο: Οι φωτογραφίες που οι γαλαζοαίματοι θα ήθελαν να κάψουν [photos]

Ο στόχος επιτεύχθηκε λοιπόν, αφού στη λεζάντα του ποστ διαβάζουμε: «Ας φτιάξουμε μαζί ένα παγκόσμιο ρεκόρ για να πάρουμε τα πιο πολλά like στο Instagram, και να καταρρίψουμε το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει η Kylie Jenner (18 εκατομμύρια)!»

Ο λογαριασμός με το αυγό, ο οποίος έχει ένα εκατομμύριο followers, έκανε για πλάκα αυτή τη μοναδική ανάρτηση -δεν υπάρχει άλλη στο προφίλ του- απλά και μόνο δηλαδή για να καταρρίψει το ρεκόρ της Jenner. Μάλιστα αυτό δείχνει κατά κάποιον τρόπο τη δύναμη που έχουν τα social media αλλά και πόση πραγματική ουσία έχουν τα likes που παίρνει μια φωτογραφία.

Το μωρό της Jenner είχε ξεπεράσει σε likes και τον Justin Bieber, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω instagram τον αρραβώνα του με την Hailey Baldwin και έλαβε 13,3 εκατομμύρια likes, καθώς και τον XXXTentacion, του οποίου το τελευταίο post πριν τον θάνατό του είχε επίσης τον ίδιο αριθμό σε likes.

To αστείο είναι ότι τώρα το post της Jenner είναι γεμάτο με σχόλια που σχετίζονται με το αυγό.

Διάβασε και αυτό: 5 celebrities που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως strippers [photos]

Λίγο μετά το σπάσιμο του ρεκόρ, η Jenner έκανε ένα βίντεο στο Snapchat που το ανέβασε στο Instagram και τη δείχνει να σπάει ένα αυγό.

«Τώρα θα δεις μικρό αυγό» έγραψε στο post της.

Take that little egg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Σε ένα story στο Instagram, το @world_record_egg απάντησε στη «βία» της Jenner:

«Αυτό είναι μια τρέλα! Τι στιγμή να είσαι ζωντανός! Δεν τελειώνει όμως εδώ, μόλις ξεκινάμε».

Αυτά είναι τελικά τα ωραία του instagram!