Jolie & Pitt ξανά μαζί: Η μυστική συνάντηση που δεν πήγε καλά και όλο το παρασκήνιο [photos]

01.02.2019
Jolie & Pitt ξανά μαζί: Η μυστική συνάντηση που δεν πήγε καλά και όλο το παρασκήνιο [photos]
Ο φακός "τσάκωσε" τους διάσημους "πρώην" πρώτη φορά μαζί μετά τον χωρισμό τους.

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν ξαφνικά τον Σεπτέμβρη του 2016, ύστερα από 11 χρόνια σχέσης, 2 εκ των οποίων ήταν παντρεμένοι.

Από εκείνη τη στιγμή ειπώθηκαν πολλά ενώ οι ίδιοι μίλησαν λιγοστά για το θέμα. Ο μεν Pitt κάποια στγμή ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί ενώ παραδέχτηκε δημόσια το "θέμα" του με το ποτό, η δε Jolie λύγισε on camera μιλώντας για το διαζύγιο.

Έχουν μαζί έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα τον 17χρονο Maddox, τον 15χρονο Pax, την 14χρονη Zahara και τρία βιολογικά, τη 12 Shiloh και τα 10χρονα δίδυμα Vivienne και Knox, για τα οποία -πλην του μεγαλύτερου που επιλέγει ο ίδιος κατά πώς θέλει- έχουν καταλήξει, ύστερα από σκληρούς δικηγορικούς αγώνες σε κοινή κηδεμονία, ενώ οι σχέσεις μεταξύ των δύο "πρώην" λέγεται ότι είναι κάκιστες.

Διάβασε επίσης: Angelina Jolie - Brad Pitt: Συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών

Πολλά λέγονται, όμως γεγονός είναι πως η Angelina κυκλοφορεί συνέχεια με τα παιδιά της και "ντοκουμέντα", όπως αυτά παρακάτω κυκλοφορούν διαρκώς στο διαδίκτυο ενώ ο Pitt δεν έχει απαθανατιστεί με κανένα από τα παιδιά του από τη στιγμή του χωρισμού, παρόλο που λέγεται ότι πέρασε μαζί με τέσσερα από αυτά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Διάβασε και αυτό: Τελείως αγνώριστη με ξανθό, φουντωτό μαλλί η Angelina Jolie

Έχουμε όμως εξελίξεις στο θέμα καθώς ο φωτογραφικός φακός του WHO τους "τσάκωσε" σε δικηγορικό γραφείο του Μπέβερλι Χιλς όπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρέμειναν επί τρεις ώρες. Δεν έδειχναν, όμως και πολύ χαρούμενοι, ενώ μετά βίας αντάλλαξαν μερικά βλέμματα.

Διάβασε και αυτό: Ο Brad Pitt έγινε 55 ετών: Όλη η ζωή του σε ένα βίντεο - δώρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ έχουν βρεθεί κι άλλες φορές τετ-α-τετ, στο πλαίσιο της προσπαθειάς τους να λύσουν τα θέματα που αφορούν στα παιδιά τους, στο διαζύγιο, αλλά και στο μοίρασμα της περιουσίας τους.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Angelina δεν φαίνεται να τον κοιτάζει καν, ενώ ο Brad δείχνει να περπατά πέρα δώθε στον χώρο... Σε μια φωτογραφία μάλιστα, φαίνεται να πίνει και κάτι από το μπουκάλι. Το έριξε ξανά στο αλκοόλ; Αυτό δεν είναι καλό, έτσι κι αλλιώς, όμως αναρωτιόμαστε τι έχει να πει σχετικά με αυτό η Charlize Theron, αν ισχύει δηλαδή το ότι εκείνη και ο Pitt είναι το τελευταίο hot item της διεθνούς σόουμπιζ.