Ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγεί πρώτη φορά γιατί παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε πάει με άντρα [video]

01.02.2019
Ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγεί πρώτη φορά γιατί παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε πάει με άντρα [video]
Επιστρέφει στη δήλωσή του περί του ψαριού που πρέπει να ψήνεται και από τις δύο πλευρές.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν "μασά" τα λόγια του και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η πρόσφατη "εξομολόγησή" του στην τηλεοπτική εκπομπή "Αυτοψία" σχετικά με την "ιστορική" δήλωση που είχε κάνει το 2016, όταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι είχε πάει με άντρα.

Διάβασε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: Δεν παντρεύεται γιατί δεν αντέχει να ακούει ΑΥΤΗ την ατάκα!

Σε κάποια άλλη συνέντευξή του, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε χαρακτηρίσει τη δήλωση αυτή "πολιτική" και ακριβώς στο σημείο αυτό ζήτησε μια διευκρίνηση ο Αντώνης Σρόιτερ. Ιδού τι απάντησε, μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ήταν μια ιερή, πατρική δήλωση και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying... Λόγω της θέσεώς μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες. Το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα. (...) Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Ούτε για τη δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι' αυτό το λόγο

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει όλο το απόσπασμα, όπου ο Αντώνης Σρόιτερ ρωτά τον Απόστολο Γκλέτσο αν πιστεύει ότι θα το βρει αυτό μπροστά του από κάποιον πολιτικό του αντίπαλο που μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Διάβασε και αυτό: Μάγδα Τσέγκου: Αγνώριστη πριν από 16 χρόνια σε βίντεο κλιπ του Αδαμαντίδη [video]

"Αν τολμήσει κάποιος και το κάνει... Έχασε. Και όχι από μένα... Από τον κόσμο", απαντά ο Απόστολος Γκλέτσος, ίσως, στέλνοντας και το μήνυμά του.