«Τρομοκρατημένος» δηλώνει ο Bradley Cooper - Ο ρόλος της Lady Gaga

05.02.2019
«Τρομοκρατημένος» δηλώνει ο Bradley Cooper - Ο ρόλος της Lady Gaga
Στα φετινά Όσκαρ, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Bradley Cooper θα παρουσιάσει στη σκηνή το νέο του ρόλο που δεν είναι άλλος από αυτόν του τραγουδιστή.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο ίδιος και η Lady Gaga θα παρουσιάσουν το κομμάτι τους «Shallow» το οποίο είναι υποψήφιο για Όσκαρ από την ταινία τους A Star Is Born η οποία είναι και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Cooper. Σύμφωνα με την υπόθεση ένας ροκ σταρ βοηθά μία νεαρή τραγουδίστρια να αποκτήσει φήμη, αλλά το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει επηρεάζει αρνητικά την καριέρα του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, ο Cooper έκανε έκπληξη στη Gaga, η οποία παρουσίαζε το σόου της στο Las Vegas και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί της το «Shallow».

Διάβασε επίσης: Όταν το photoshop κάνει θαύματα: Φωτογραφίες διασήμων που δεν έχεις ξαναδεί -ούτε κι εκείνοι! [photos]

«Αυτό ήταν τρομακτικό», παραδέχθηκε ο Cooper μιλώντας στο κανάλι E! News, στα πλαίσια των Guild Awards 2019 στο Χόλιγουντ. «Απλά έπρεπε να αρέσω, να είμαι χαλαρός και απλώς προσευχήθηκα να μην καταστρέψω το σόου της. Σκέφτηκα, “σε παρακαλώ ας είμαι στον σωστό τόνο”».

Όταν ρωτήθηκε για την επικείμενη εμφάνιση στα Όσκαρ με την Gaga, ο Cooper είπε: «Είμαι βέβαιος ότι θα είμαι τρομοκρατημένος».

Ο Cooper ήταν υποψήφιος για δύο βραβεία DGA αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει κανένα. Ωστόσο, τιμήθηκε στη σκηνή ως υποψήφιος από τον πρώην σκηνοθέτη του Hangover, Todd Phillips.

Εν τω μεταξύ, εκτός από την ερμηνεία τους στο «Shallow», ο Cooper και η Gaga είναι υποψήφιοι στα Όσκαρ, για τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους στο A Star Is Born. Bέβαια ο Cooper δεν ήταν υποψήφιος στην κατηγορία σκηνοθεσίας. Ωστόσο, η ταινία είναι υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας.