Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμά του για το πρόβλημα υγείας που τον κρατά μακριά από τηλεόραση και θέατρο

08.02.2019
Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμά του για το πρόβλημα υγείας που τον κρατά μακριά από τηλεόραση και θέατρο
Διπλή... απουσία σήμερα για τον δημοφιλή παρουσιαστή και ηθοποιό. Δικαιολογημένη όμως. Με χαρτί γιατρού!

Κάνει τόσα πολλά φέτος ο Νίκος Μουτσινάς που φαίνεται ότι το σώμα του εξέπεμψε σήμα SOS. Και μάλλον εκείνος το έλαβε. Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Βερβερίτσα" στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Σολωμού.

Στο διάλειμμα της παράστασης την οποία, για την ιστορία, γράφει και σκηνοθετεί ο ίδιος, οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν το κοινό ότι ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, ενημερώνοντας βέβαια και για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να κανονίσουν να δουν την παράσταση άλλη μέρα.

Σήμερα, και ύστερα από μία έντονη φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και αν αυτή του επέτρεπε να παρουσιαστεί στην εκπομπή "Για την παρέα" σήμερα το μεσημέρι, ήρθε τελικά η απάντηση μέσα από ένα story του ίδιου.

Διάβασε επίσης: Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία πριν από 25 χρόνια και η εκ βαθέων εξομολόγηση

Μέσω της ανάρτησης, ο Νίκος Μουτσινάς ευχαριστεί για τις ευχές που έχει λάβει και ενημερώνει ότι σήμερα δεν έχει ούτε εκπομπή, ούτε παράσταση. Μόνο φυσιοθεραπεία... Με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει μάλιστα, αποδίδει την όλη κατάσταση στα... γεράματα.

Περαστικά και από εμάς.