Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παραδέχτηκαν ότι παντρεύτηκαν γρήγορα για να κάνουν... σεξ!

08.02.2019
Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παραδέχτηκαν ότι παντρεύτηκαν γρήγορα για να κάνουν... σεξ!
Την πρώτη τους συνέντευξη μετά τον γάμο έδωσαν οι διάσημοι νιόπαντροι. Και είπαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Ιούλιο ξαφνιάζοντας του πάντες και παντρεύτηκαν κάποια στιγμή προς το τέλος του 2018. Σε χρόνο dt! Και τώρα εξηγούν πρώτη φορά προς τι τόση βιασύνη!

Οι δυο αστέρες ποζάρουν μαζί για την Annie Liebovich και χαρίζουν στη Vogue ένα μεγάλο θέμα και ένα απίθανο εξώφυλλο.

Διάβασε επίσης: Όταν το photoshop κάνει θαύματα: Φωτογραφίες διασήμων που δεν έχεις ξαναδεί -ούτε κι εκείνοι! [photos]

Μεταξύ των όσων αποκάλυψαν μάθαμε ότι ο γάμος επισπεύθηκε γιατί οι δυο τους ήθελαν να κάνουν σεξ και εξαιτίας μιας πολύ σοβαρής απόφασης που είχε πάρει πριν από καιρό εκείνος, δεν μπορούσαν αν δεν έμπαινε στεφάνι!

Ο 24χρονος Bieber παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή είχε χάσει τον δρόμο του τελείως. Με τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά έκανε πράγματα για τα οποία ντρέπεται αφόρητα. Ειδικά ως προς τις γυναίκες. Αφιερώθηκε λοιπόν στον Θεό και αποφάσισε να απέχει από το σεξ για Εκείνον.

"Ο Θεός δεν μας ζητά να απέχουμε από το σεξ γιατί θέλει να μας ελέγχει και τέτοια. Απλά προσπαθεί να μας γλιτώσει πόνο. Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο", είπε μεταξύ άλλων ο Justin ενώ παραδέχτηκε ότι όταν είδε την Hailey ξανά ύστερα από πολύ καιρό, πέρσι, θυμήθηκε πόσο την αγαπούσε, πόσο του είχε λείψει και όλα όσα εκπροσωπούσε. Η απόφαση πάρθηκε πολύ γρήγορα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Δες και αυτό: Η Celine Dion μιλά πρώτη φορά για τον κούκλο χορευτή που είναι πάντα δίπλα της

"Πιστεύω μάλιστα ότι ο Θεός με αντάμειψε με τη Hailey. Για την καλή μου συμπέριφορά" πήγε τη σκέψη του ένα βήμα πιο πέρα ο Bieber.

Να ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά, τα οποία, για την ιστορία -ιδιαίτερα η κυρία Bieber- τονίζουν ότι ο γάμος είναι πολύ δύσκολος και θέλει πολλή δουλειά! Αξίζει όμως!