Αγορέ κούρεμα για τη Μάγδα Πένσου: Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο το αποφάσισε [photo]

08.02.2019
Αγορέ κούρεμα για τη Μάγδα Πένσου: Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο το αποφάσισε [photo]
Τεράστια η αλλαγή για τη γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιό. Μια αλλαγή την οποία αποκάλυψε μόλις τώρα η ίδια μέσω social media.

Μεγάλη απόφαση πήρε η Μάγδα Πένσου να κουρέψει την μακριά, πλούσια κώμη της, σήμα κατατεθών της εμφάνισής της εδώ και χρόνια. Όπως φαίνεται όμως από τη λεζάντα που συνοδεύει την αποκαλυπτήρια φωτογραφία που μοιράστηκε, ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός και, ενδεχομένως, η απόφαση να ήρθε τελείως αυθόρμητα. Από την καρδιά της.

Διάβασε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Έντυσε την κόρη της καρναβάλι και μοιράστηκε φωτογραφία

"Εχασε" την αγαπημένη της θεία από καρκίνο η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός που μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Αποστόλου ζει με τους δυο γιους της στην πατρίδα της, τη Βέροια και στη δική της μνήμη προέβη σε αυτή την κίνηση.

Ιδού τι έγραψε και στη συνέχεια το νέο της λουκ που επιμελήθηκε ο χρόνια φίλος και προσωπικός της κομμωτής, Ηλίας Ζάρμπαλης, με τον οποίο ποζάρει δίπλα δίπλα!

Τα μαλλια μου θα τα δωρισω σε καρκινοπαθη,στη μνημη της Θειας μου που εφυγε χθες απο την ζωη μετα απο πολυ γενναιο αγωνα ΚΑΤΑ του καρκινου.Κουραγιο & δυναμη σε ολες τις οικογενειες που μαχονται. #fightcancer #cancersupport

Έμπνευση αποτελεί η Μάγδα Πένσου!