Lady Gaga: To λάθος στο νέο της τατουάζ!

16.02.2019
Lady Gaga: To λάθος στο νέο της τατουάζ!
Η τραγουδίστρια έκανε τατουάζ μεθυσμένη και ιδού τα αποτελέσματα

Η Lady Gaga έκανε δύο καινούρια τατουάζ και τα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram χθες. Το ένα ήταν μια αναφορά στη νέα της ταινία "A Star Is Born", και το άλλο ήταν ένα πεντάγραμμο με τις νότες σολ και λα από δύο φορές, οι οποίες στα αγγλικά γράφονται G, A, G, A.

Δες και αυτό: Είναι οριστικό: H Madonna στη σκηνή της Eurovision 2019 - Ιδού το αστρονομικό ποσό που θα λάβει!- [Βίντεο]

Υπήρξε όμως ένα μικρό πρόβλημα. Το πεντάγραμμο είχε τέσσερις γραμμές, πράγμα που οι θαυμαστές της δεν άργησαν να παρατηρήσουν και να σχολιάσουν. Η δικαιολογία της τραγουδίστριας; ήταν μεθυσμένη.

Αυτό το είδες; Ariana Grande: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δε θα τραγουδήσει στα φετινά Grammy

"Tι μεθυσμένη μουσική κρίση. Σπούδασα μουσική θεωρία... Αυτό συμβαίνει όταν πίνεις και κάνεις τατουάζ", έγραψε η τραγουδίστρια. Ευτυχώς το ατύχημα ήταν εύκολο να διορθωθεί. H Gaga δημοσίευσε το τατουάζ με την νέα γραμμή στο πεντάγραμμο κι έγραψε "Η μουσική κρίση αποφεύχθηκε. Οι τεκίλες έκαναν την καημένη την πέμπτη γραμμή του πενταγράμμου να ξεχαστεί. αυτό είναι το σωστό".

Δες και αυτό: Jennifer Lopez: Ιδού πόσο απέδωσε η 10ημερη διατροφή αποτοξίνωσης - Η εκρηκτική της εμφάνιση στα Grammys! [Βίντεο+Photo]