Oι Spice Girls έδωσαν την πρώτη come back συναυλία τους, όμως... κάτι δεν πήγε καλά [video]

27.05.2019
Oι Spice Girls έδωσαν την πρώτη come back συναυλία τους, όμως... κάτι δεν πήγε καλά [video]
Η Victoria Beckham δεν ήταν μαζί τους, έστειλε όμως της ευχές και την αγάπη της.

Οι φαν της μουσικής στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας πέρασαν μια μοναδική βραδιά την Παρασκευή 24 Μαΐου, καθώς οι Spice Girls ξεκίνησαν την περιοδεία τους (με εξαίρεση τη Victoria Beckham που επέλεξε να επικεντρωθεί στην καριέρα της στην μόδα).

Παρόλο που δεν καταφέραμε να βρεθούμε στη συναυλία, παρακολουθώντας τα βίντεο νιώσαμε μια νοσταλγία καθώς οι Spice Girls αποτελούν ένα κεφάλαιο της ζωής μας. Όπως ήταν αναμενόμενο στη track list του γυναικείου συγκροτήματος συμπεριλαμβάνονται τα hit «2 Become 1» και το «Wannabe» - αλλά παρόλο που oι Spice Girls έδωσαν στο σόου όλη τους την ενέργεια κάποια ηχητικά προβλήματα «σαμποτάρισαν» την εμφάνισή τους.

Δεν ήταν λίγοι από τους παραβρισκόμενους που "γκρίνιαξαν" στο Twitter για τον κακό ήχο στο χώρο του Croke Park. Μια χρήστης του Twitter έγραψε: «Κάτι συμβαίνει όταν το πλήθος στη συναυλία των @spicegirls κάθονται όλοι ακούνητοι επειδή κανένας δεν έχει ιδέα ποιο τραγούδι παίζουν, λόγω του ήχου που είναι πραγματικά πολύ κακός». Ένας άλλος χρήστης, πρόσθεσε: «Οι #spicegirls έκαναν μια υπέροχη εμφάνιση απόψε, αλλά εκπλήσσομαι πραγματικά που κανείς δεν μιλάει για το πόσο φτωχός ήταν ο ήχος που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τις λέξεις που έλεγαν κάποιες φορές. Ο χειρότερος ήχος που έχω ακούσει ποτέ σε συναυλία».

Διάβασε επίσης: Αρραβωνιάστηκε η Monica Bellucci; Ιδού το "ύποπτο" δαχτυλίδι [photos]

Η Melanie Brown (Scary Spice) ζήτησε συγνώμη της στους fans για την ποιότητα του ήχου στη συναυλία με ένα Instagram Story. Συγκεκριμένα είπε: «Γεια σας παιδιά, σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε το σόου μας απόψε στο Δουβλίνο. Θα σας δούμε στο Κάρντιφ και ελπίζουμε ότι τα φωνητικά και ο ήχος θα είναι πολύ, πολύ καλύτερα».

Ακόμη πάντως και με τα προβλήματα, οι οπαδοί του συγκροτήματος ήταν σαφώς ευτυχισμένοι που οι Spice Girls επέστρεψαν και πάλι στη ζωή τους και τα βίντεο από τη συναυλία δείχνουν ότι είναι ακόμα ποπ βασίλισσες.

Από τα λαμπερά κοστούμια που φόρεσαν μέχρι τη γλυκιά συμπεριφορά μεταξύ τους, αυτά τα κορίτσια που σήμερα είναι μεγάλες γυναίκες, έδειξαν στη σκηνή πόσο αγαπάει η μία την άλλη. Δες τη Geri Halliwell Horner (Ginger Spice) να βοηθάει την Emma Bunton (Baby Spice) με τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια του σόου στο τραγούδι «2 Become 1» και θα καταλάβεις γιατί αυτό το γκρουπ είναι ακόμα τόσο αγαπημένο. Στο παρελθόν είχαν πει στους fans τους ότι «η φιλία δεν τελειώνει ποτέ». Και ναι, από τη δεκαετία του '90, αυτό το μήνυμα ακούγεται ακόμα αληθινό στις εμφανίσεις τους.