Σπάνιο υλικό: Όταν η Αλίκη πήγε να ψηφίσει στις εκλογές του 1960! [Φωτογραφία]

29.05.2019
Σπάνιο υλικό: Όταν η Αλίκη πήγε να ψηφίσει στις εκλογές του 1960! [Φωτογραφία]
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που δικαίως κατέχει τον τίτλο της εθνικής σταρ της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους απέναντι της ισχυρούς πολιτικούς άνδρες του τόπου.

Η ηθοποιός ήταν ενεργή στα πολιτικά πράγματα και είχε εκφραστεί πολλές φορές υπέρ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και μάλιστα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ήταν παρούσα για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα. Η δημοφιλία της ήταν τόσο μεγάλη που ο ισχυρός άντρας της Νέας δημοκρατίας σε μία συνάντηση με την ηθοποιό της είπε ότι αν είχαμε αύριο εκλογές και σας είχα αντίπαλο μου, θα τις είχα χάσει.

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χωμένη στην αγκαλιά του γιου της και... καμαρώνει!

Ο αδερφός της Αντώνης Βουγιουκλάκης, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα «Glyfada free press» είχε αναφερθεί στην χρονική περίοδο, όπου ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ζήτησε από την ηθοποιό να κατέβει στην πολιτική, η απάντηση της αποστομωτική και άφησε ιστορία: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής της είχε ζητήσει τότε να κατέβει μαζί τους στις εκλογές. Του απάντησε λοιπόν, “Πρόεδρε, πόσο είχες στις τελευταίες εκλογές;” Λέει ο Καραμανλής “51%”. “Εγώ όμως”, του απάντησε, “έχω 100%”. Και δεν κατέβηκε βέβαια. Η Αλίκη ήταν λίγο πιο πονηρή από αλεπού».

Δείτε την Αλίκη να ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα:

Γιώργος Μουλάς