Σε κλινική ψυχικής υγείας ο Kit Harington κόντρα στους "δαίμονές" του

29.05.2019
Σε κλινική ψυχικής υγείας ο Kit Harington κόντρα στους "δαίμονές" του
Το Game of Thrones τελείωσε και ο "Jon Snow" προσπαθεί, προφανώς, να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Βάζοντας πάνω από όλα την υγεία του, ο Kit Harington εισήχθε σε μία κλινική ψυχικής υγείας, όπως επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο E! News o εκπρόσωπός του.

"Ο Kit αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κενό που έχει στο πρόγραμμά του αυτό τον καιρό ως ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο σε ένα κέντρο ευεξίας ώστε να δουλέψει μερικά προσωπικά του θέματα", δήλωσε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six, o 32χρονος ηθοποιός βρίσκεται σε ένα ίδρυμα στο Connecticut από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με την παραγωγή του Game of Thrones.

Η τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν στα μέσα Απριλίου όταν πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου στο Μπέλφαστ, από όπου και η φωτογραφία επάνω, όπου δεν φαίνεται και ιδιαίτερα χαρούμενος.

Οι πληροφορίες θέλουν τη σύζυγό του, Rose Leslie [φωτό κάτω] πάντα στο πλευρό του, να κάνει ό,τι είναι δυνατόν να τον βοηθήσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της θρυλικής -πλέον- τηλεοπτικής σειράς. Έζησαν έναν έρωτα τρελό στην οθόνη και τον μετέφεραν στην προσωπική τους ζωή, καταλήγοντας σε γάμο.

Όσο για τη φάση την οποία περνά τώρα ο Kit; Φίλος του ηθοποιού φέρεται να έχει μεταφέρει στην Page Six τα εξής:

"Το τέλος του GoT έπεσε βαρύ για τον Kit. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό ήταν και τελείωσε. Ήταν κάτι για το οποίο εργάστηκαν τόσο σκληρά όλοι επί τόσα χρόνια. Και τώρα τι; Η σύζυγός του, η Rose τον στηρίζει σε κάθε βήμα και όλοι οι δικοί του άνθρωποι επέμεναν ότι χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία και ξεκούραση".

Ευχόμαστε το καλύτερο.