Φωτιές άναψε το like του πρώην της Gaga σε ανάρτηση της Irina Shayk

13.06.2019
Φωτιές άναψε το like του πρώην της Gaga σε ανάρτηση της Irina Shayk
Στο απόηχο του χωρισμού της ρωσίδας καλλονής από τον Bradley Cooper.

Όταν ένα ζευγάρι του Χόλιγουντ χωρίζει, οι fans συχνά κοιτάζουν στα social media για τις μετέπειτα εξελίξεις. Έτσι λοιπόν, το Instagram μετέφερε στους followers είτε μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση είτε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο χωρισμό του Bradley Cooper με την Irina Shayk.

Τη Δευτέρα, ο Christian Carino, ο πρώην της Lady Gaga, έκανε like στη (σέξι) φωτογραφία που ανέβασε η Irina Shayk μετά τον -φημολογούμενο, ας θυμίσουμε- χωρισμό της από τον Bradley Cooper. Δεδομένης της φημολογίας που επικρατεί γύρω από τον πιθανό ρόλο της Lady Gaga στο χωρισμό του Cooper και της Shayk, αυτή η πολύ απλή κίνηση του Carino, προκάλεσε σίγουρα την προσοχή των followers.

Πώς έχουν τα πράγματα: Η Shayk ανέβασε στο Instagram τη Δευτέρα τη δεύτερη φωτογραφία της μετά τον χωρισμό και ήταν πολύ... καυτή, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό και κοιτώντας έναν εκπληκτικό καταρράκτη. Σίγουρα δεν ήταν λίγοι οι fans που εξέλαβαν το post της Shayk ως μια απάντηση στον χωρισμό, του στυλ «Ποιος Brad;». Δεν είναι επίσης περίεργο ότι η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περίπου 700.000 likes. Αυτό που είναι κάπως περίεργο, είναι ότι ένα από αυτά τα likes προέρχεται από τον Carino, πρώην αρραβωνιαστικό της Gaga. Δεν φαίνεται να είναι φίλοι με την Shayk (την ακολουθεί στο instagram, αλλά αυτή δεν τον ακολουθεί) όμως η χρονική στιγμή του like φαίνεται να είναι σημαντική. Ήταν ένας διακριτικός τρόπος να σχολιάσει τον χωρισμό; Μια κίνηση αλληλεγγύης προς τη Shayk;

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν ήταν ο Carino ο μόνος διάσημος άνδρας που πάτησε like στη σέξι φωτογραφία της Shayk. Σίγουρα δεν τσεκάραμε και τους 680.000 που έκαναν like, αλλά οπωσδήποτε θα υπήρχαν και πολλοί επώνυμοι. Επίσης, είναι πιθανό ότι ο Carino και η Shayk να ήταν φίλοι από τότε που εκείνος ήταν ζευγάρι με την Gaga και εκείνη ήταν με τον Cooper, όταν τα ταίρια τους γύριζαν το A Star Is Born. Έτσι, ίσως απλά ηταν μια φιλική υποστήριξη. Θυμίζουμε ότι ο Carino και η Gaga πήραν διαφορετικούς δρόμους τον Φεβρουάριο, στο φόρτε της μανίας του A Star Is Born και της φημολογίας που ακολούθησε περί σχέσης της Gaga και του Cooper.

Ο Cooper δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο θέμα για τον χωρισμό του με την Shayk. Ωστόσο, η Gaga φαίνεται να ενοχλείται ήδη από τις φήμες ότι η σχέση της με τον σκηνοθέτη-συμπρωταγωνιστή της, λειτούργησε ως καταλύτης για τη διάλυση της σχέσης του. Πριν από την εκτέλεση του «Shallow» στη σκηνή στο Park Theater στο Las Vegas, το Σάββατο, η Gaga κάλεσε τους θεατές να είναι προσεκτικοί. «Να είστε ευγενικοί», είπε, προσθέτοντας, «Να είστε ευγενικοί ή αλλιώς να πάτε να γ…» .

Παρόλα αυτά, το φαινομενικά συμβολικό like του Carino δεν βοηθά στην άμβλυνση των φημών, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το People ανέφερε τη Δευτέρα, ότι μια πηγή κοντά στον Cooper και την Shayk κατηγορεί το A Star Born για τη ρήξη του πρώην ζευγαριού. «Ο Bradley ήταν συναισθηματικά απών κατά τη διάρκεια της μακρόχρονων γυρισμάτων του A Star is Born», δήλωσε η πηγή. «Προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση, αλλά όλα είχαν αλλάξει».

Νικολέτα Μακρή