Η Naomi Campbell έχει ένα... "θεματάκι" με τα μικρόβια: Δε φαντάζεσαι τι κάνει κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο [video]

16.07.2019
Η Naomi Campbell έχει ένα... "θεματάκι" με τα μικρόβια: Δε φαντάζεσαι τι κάνει κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο [video]
Το τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε η διάσημη καλλονή κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου για διάφορους λόγους.

Η Naomi Campbell, όπως παραδέχεται δημόσια και η ίδια, λατρεύει να ταξιδεύει. Λατρεύει να βρίσκεται ταυτόχρονα παντού και πουθενά, όπως λέει χαρακτηριστικά. Της αρέσει, λοιπόν, να βρίσκεται διαρκώς στον αέρα, όμως... με τους δικούς της όρους. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους κανόνες υγιεινής βάσει των οποίων η ίδια ζει τη ζωή της.

Στο τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω youtube, η 49χρονη θρυλική "γαζέλα" της παγκόσμιας μόδας αποκαλύπτει το παράξενο "τελετουργικό" που ακολουθεί κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο για να ταξιδέψει.

Πραγματικά, η όλη διαδικασία δεν περιγράφεται. Αξίζει να τη δείτε με λεπτομέρεια στο βίντεο που ακολουθεί. Εμείς, για να σας "ανοίξουμε" λίγο την όρεξη "προδίδουμε" ότι παρά το γεγονός ότι η Naomi ταξιδεύει.. πρώτη θέση, πριν καθίσει στο κάθισμά της, βγάζει από την επώνυμη τσάντα της ένα ολόκληρο νοικοκυριό με γάντια μιας χρήσης και απολυμαντικά, με τα οποία "περνά" όλα όσα αγγίζονται. Επιπλέον, στρώνει δικά της καλύμματα και μετά, κάθεται..

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον -αν μη τι άλλο. Ιδού: