Ο Vincent Cassel έχει μοιραστεί φωτογραφία και της μεσαίας του κόρης και κανείς δεν το κατάλαβε

16.09.2019
Ο Vincent Cassel έχει μοιραστεί φωτογραφία και της μεσαίας του κόρης και κανείς δεν το κατάλαβε
Τρεις κόρες έχει ο διάσημος "γοητευτικός άσχημος" του γαλλικού κινηματογράφου και είναι πολύ διακριτικός σε ότι τις αφορά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Πρόσφατα, η μεγαλύτερη κόρη του Vincent Cassel και της Monica Bellucci, Deva, έγινε 15 ετών και ο πατέρας της μοιράστηκε στα social media μία απίθανη φωτογραφία της. Πρώτη φορά. Πρώτη φορά που φαινόταν το πρόσωπό της, τουλάχιστον και, προφανώς, αυτό έχει να κάνει με την ηλικία της.

Cassel και Bellucci έχουν ακόμη μία κόρη, τη 13χρονη Leoni ενώ ο Vincent έχει ακόμη μία κόρη από τον γάμο του με την Tina Kunakey, την μόλις 5 μηνών Amazonie.

Εικόνες της Deva είχαμε δει μέσω του δικού της Instagram, της Leoni όμως, όχι ακόμη. Ή έτσι νομίζαμε γιατί κάνοντας μια "βόλτα" στον λογαριασμό του Cassel εντοπίσαμε μία αστεία πόζα του μαζί με τις δυο κόρες του, όπου, φυσικά, δεν φαίνεται το πρόσωπο καμίας από τις δύο.

Ιδού λοιπόν οι Leoni, Vincent & Deva Cassel κάνοντας... beaute! Οι μάσκες καλύπτουν τα πρόσωπά τους, όμως όχι τόσο ώστε να μην μπορούμε να διακρίνουμε τα εντυπωσιακά γονίδια που κληροδότησε στις θυγατέρες του το διάσημο ζεύγος!

Για την ιστορία, στη λεζάντα της φωτογραφίας αυτής, ο πανευτυχής μπαμπάς έγραψε: "Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο".