Η Jennifer Lawrence έκανε λίστα γάμου και τη μοιράστηκε με όλο τον κόσμο

24.09.2019
Η Jennifer Lawrence έκανε λίστα γάμου και τη μοιράστηκε με όλο τον κόσμο
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της, Cooke Maroney, όπως έχει κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ, ή, έστω, ετοιμάζεται να παντρευτεί. Και, όπως, φαίνεται, είναι μία νύφη όπως όλες τις άλλες, σε ότι έχει να κάνει με τα δώρα.

Σήμερα, η είδηση που έχει γίνει viral αφορά στη λίστα γάμου που έκανε η ίδια και μοιράστηκε με όλο τον κόσμο. Μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα με πρακτικό, αλλά και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Η Jennifer λοιπόν συνεργάστηκε με την amazon.com και συνέθεσε την ιδανική wish list της, εξηγώντας με δικά της λόγια το γιατί:

"Το να σχεδιάζεις έναν γάμο είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, αλλά μπορεί να είναι και... δυσβάσταχτο. Για την περίπτωση που κάποιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση και χρειάζεται μία μικρή έμπνευση, εγώ σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να συνεργαστώ με την Amazon και να μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια. Είναι τόσο εύκολο και μπορείς να βρεις τα πάντα σε ένα μέρος"

Διάβασε επίσης: Η Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε ύστερα από μόλις 8 μήνες σχέσης -Ποιος είναι ο "τυχερός";

Η 29χρονη σταρ έχει χωρίσει τη wish list της σε διάφορα κομμάτια και σε καθένα από αυτά μοιράζεται μερικές σκέψεις και συνήθειες. Όπως, για παράδειγμα, ότι της αρέσει να δέχεται φίλους στο σπίτι, ή ότι της αρέσει να μαγειρεύει εξ ου και η αγάπη για τα πολλά και παράξενα κουζινικά...

Στο τέλος της σελίδας της, πάντως, αποκαλύπτει πως μέρος των εσόδων της από αυτή τη συνεργασία θα πάνε στην Amazon Conservation, που συμμετέχει ενεργά στην προστασία του τροπικού δάσους του Αμαζονίου και, κατά συνέπεια τα σπίτια δεκάδων εκατομμυρίων ειδών εντόμων, ζώων και φυτών που ζουν εκεί.

Δες λοιπόν τη λίστα γάμου της Jennifer Lawrence κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο! Και πάρε ιδέες!