Friends: Πώς θα ήταν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών αν η σειρά δεν είχε σταματήσει ποτέ

24.09.2019
Friends: Πώς θα ήταν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών αν η σειρά δεν είχε σταματήσει ποτέ
Η αγαπημένη σειρά «Friends» μόλις γιόρτασε την 25η επέτειό της. Και η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαμε αυτή η επέτειος να συνοδευόταν με την ανακοίνωση της επιστροφής της. Όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και αυτό είναι επίσημο. Ωστόσο, μια δήλωση μιας εκ των βασικών δημιουργών της σειράς, έδωσε μια απάντηση στο ποια θα ήταν η εξέλιξη των ζωών των πρωταγωνιστών αν η σειρά συνεχιζόταν μέχρι σήμερα χωρίς διακοπή. Τι θα γινόταν λοιπόν αν το Friends αντί για μόνο 10 σεζόν, συνεχιζόταν για 25 σεζόν;

Η συν-δημιουργός Marta Kauffman αποκάλυψε πρόσφατα πώς πιστεύει ότι θα ήταν οι χαρακτήρες σήμερα. Όπως είπε νωρίτερα αυτό το μήνα στο Tribeca TV Festival:

«Νομίζω ότι η Monica και o Chandler είναι μαζί. Έχουν τα δίδυμα τους. Τα πάνε υπέροχα. O Joey, νομίζω, έχει έξι παιδιά. Και μάλιστα ότι είναι παντρεμένος και έχει έξι παιδιά. Νομίζω ότι ο Ross και η Rachel είναι ακόμα μαζί και η Emma σε θεραπεία! Και η Phoebe και ο Mike είναι ακόμα μαζί. Η Phoebe και ο Mike είναι σίγουρα ακόμα μαζί. Και έχουν υιοθετήσει ή είναι ανάδοχοι γονείς».

Και ενώ θα μας άρεσε να παρακολουθήσουμε αυτές τις ιστορίες των Friends σε μια επιστροφή της σειράς (η Jennifer Aniston είχε δηλώσει ότι το cast θα ήθελε να το κάνει!, η Marta δήλωσε ότι δεν είναι στα σχέδια της να κάνει το ριμέικ της σειράς καθώς όπως είπε:

«Υπάρχουν δύο λόγοι γι 'αυτό και ο ένας από αυτούς είναι ότι πρόκειται για μια σειρά για εκείνη την εποχή στη ζωή σου όπου οι φίλοι σου είναι η οικογένειά σου και μόλις αρχίζεις να έχεις οικογένεια, αυτό αλλάζει. Δεν θα ήταν, δηλαδή, αυτή η φιλία στο επίκεντρο της σειράς πια. Αλλά ο άλλος λόγος είναι ότι ένα reunion δεν πρόκειται να ήταν το ίδιο σήμερα όπως αυτό που κάναμε τότε με τη σειρά».

Και είχαμε μια ελπίδα. Απογοητεύτηκες και εσύ όπως εμείς;

Δες και αυτό: Friends: Δες πώς είναι σήμερα η Julie, η αγαπημένη του Ross που μισούσε η Rachel