Justin Timberlake: Η δημόσια συγνώμη για το σκάνδαλο με την "απιστία" του

05.12.2019
Justin Timberlake: Η δημόσια συγνώμη για το σκάνδαλο με την "απιστία" του
Το όλο θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και, προφανώς, ένιωσε ότι έπρεπε να τοποθετηθεί δημόσια.

Μέγας σάλος προκλήθηκε πρόσφατα όταν ο φακός "τσάκωσε" τον Justin Timberlake εμφανώς μεθυσμένο σε μπαρ της Νέας Ορλεάνης, χέρι χέρι με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Palmer", Alisha Wainwright.

Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η ίδια η Alisha διέψευσε την όποια σχέση μεταξύ τους και η σύζυγους του σταρ, Jessica Biel εμφανίστηκε δημόσια χωρίς να έχει βγάλει τη βέρα της, όπως θα περίμενε κανείς.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, και καθώς το όλο θέμα πήρε, όντως, τεράστιες διαστάσεις, ο Justin αποφάσισε να μιλήσει σχετικά και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ζητώντας, από όλα, συγνώμη στους δικούς του ανθρώπους.

Ιδού λοιπόν τι έγραψε στην ανάρτησή του, που μπορείτε να δείτε ατόφια στη συνέχεια.

Προσπαθώ να μένω μακριά από κουτσομπολιά όσο μπορώ αλλά για την οικογένειά μου νιώθω πως πρέπει να αναφερθώ στις πρόσφατες φήμες που πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ.
Πριν από μερικές εβδομάδες έκανα κάτι χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα, όμως, και θέλω να είμαι ξεκάθαρος επ' αυτού, δεν συνέβη τίποτα μεταξύ εμού και της συμπρωταγωνίστριάς μου. Ήπια υπερβολικά πολύ εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Θα έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Αυτό δεν είναι σίγουρα το παράδειγμα που θα ήθελα να δώσω στον γιο του. Ζητώ συγνώμη από την απίθανη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που τους ντρόπιασα τόσο και εστιάζω μόνο στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Είμαι απίστευτα περήφανος που συμμετέχω στο Palmer. Ανυπομονώ να συνεχίσω τα γυρίσματα γι' αυτή την ταινία και για τον κόσμο να τη δει

Αχ, βρε Justin... Όπως λέει και ο λαός: "Αν δεν το μπορείς, τι το πίνεις;".