Γιατί κλαίει όλη η Ελλάδα με αυτή τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση; [video]

05.12.2019
Γιατί κλαίει όλη η Ελλάδα με αυτή τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση; [video]
Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που μας γεμίζει συγκινήσεις.

Κάθε χρόνο, λίγο πριν από τις γιορτές, κάθε εταιρεία, μεγάλη και μικρή βάζει τα δυνατά της για να κερδίσει το αγοραστικό κοινό -αρχικά- μέσα από τις διαφημίσεις της.

Πέρσι είχαμε ξεχωρίσει τρία σποτάκια που μας είχαν κάνει να χύσουμε πολλά δάκρυα και φέτος σίγουρα υπάρχει πολύ υλικό ήδη.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, γίνεται μεγάλη συζήτηση για την εορταστική διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo, που γενικά μας έχουν συνηθίσει σε αρκετά αμφιλεγόμενες επιλογές μέχρι τώρα. Στόχος τους ήταν, κυρίως, να προκαλέσουν με αποτέλεσμα μέχρι και να αποσυρθεί σποτάκι τους, κάποια στιγμή.

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξουν πλεύση και αυτά τα καταστήματα. Η διαφημιστική τους στρατηγική προφανώς πήρε άλλη ρότα, παραδίδοντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα πάρα πολύ συγκινητικό σποτάκι, το οποίο έχει γίνει viral, φυσικά.

Η δράση του σποτ τοποθετείται κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό, επάνω σε ένα ελληνικό πλοίο με το όνομα "Μεγαλόχαρη". Ένας ναύτης ξυπνά τον πρώτο για να μιλήσει με τους δικούς του στον ασύρματο και υπό τη μουσική υπόκρουση της εμβληματικής μουσικής που έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος για τα "Κόκκινα Φανάρια" του 1963, δακρύζουμε όλοι μαζί.

Ιδού και καλές γιορτές!