Ρώτησαν τον Brad Pitt για την Jennifer Aniston και εκείνος απάντησε κανονικότατα [video]

06.01.2020
Ρώτησαν τον Brad Pitt για την Jennifer Aniston και εκείνος απάντησε κανονικότατα [video]
Ένα από τα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς ο 55χρονος σταρ, που πήρε και το χρυσό αγαλματάκι στο σπίτι του. Δεν "μάσησε" τα λόγια του, ακόμη και για την πρώη σύζυγό του.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston χώρισαν το 2005 και έχοντας περάσει δια πυρρός και σιδήρου, η σχέση τους δείχνει να έχει επανέλθει σε ένα άλλο επίπεδο. Οι δύο διάσημοι πρώην φαίνεται ότι κάνουν παρέα και ο κόσμος περίμενε με αγωνία την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε επίσημη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, περιμέναμε να τους δούμε ξανά μαζί και τους δύο. Η βραδιά ήρθε και όντως, οι φήμες που ήθελαν τους παραγωγούς της βραδιάς να έχουν βάλει τους δυο σταρ σε διπλανά τραπέζια, επιβεβαιώθηκαν.

Φωτογραφία δεν είχαμε τελικά αλλά ο Brad ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε έξω από τα δόντια.

Στον φακό του E! σταμάτησε κάποια στιγμή πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ο Brad Pitt και δέχτηκε απευθείας το "βέλος": "Όλοι περιμένουν να σε δουν μαζί με την Jennifer Aniston"

"Ναι, την είδα την Jen. Είμαστε καλοί φίλο", απάντησε ο Pitt για να εξηγήσει στη συνέχεια γελώντας πως όλοι περίμεναν ότι αυτή θα ήταν το δεύτερο σημαντικό reunion της χρονιάς του -ύστερα από αυτό των Friends.

Ιδού το βίντεο, ενώ στη συνέχεια υπάρχει ακόμη ένα βίντεο με ενδιαφέρον σχετικά με τη σχέση των δύο ηθοποιών.

Τελικά, ο Brad Pitt κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία όπου διαγωνιζόταν, Βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Once Upon A Time in Hollywood". Και όταν ανέβηκε να το παραλάβει, εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί δεν ήρθε συνοδευόμενος από κάποια γυναίκα.

"Θα έφερνα τη μητέρα μου", είπε κάποια στιγμή, "όμως καθώς μου καταλογίζουν σχέση με όποια στέκεται δίπλα μου, αυτό θα φάνταζε περίεργο"! Εκείνος μίλησε και φυσικά την ίδια στιγμή η κάμερα πήγε στην Jennifer που αντέδρασε γελώντας!

Ιδού και όλος ο λόγος του Pitt, όπου μεταξύ άλλων αξίζει και η αναφορά του στον Leonardo Di Caprio (στον οποίο αναφέρεται ως LDC) και στη... σανίδα/σχεδία του Τιτανικού. "Εγώ θα τη μοιραζόμουν", λέει στον Leο κλείνοντας τον λόγο του..