Στα δικαστήρια με τον ΣΚΑΪ οι «Ράδιο Αρβύλα» - Τι λέει η δικηγόρος τους

22.01.2020
Στα δικαστήρια με τον ΣΚΑΪ οι «Ράδιο Αρβύλα» - Τι λέει η δικηγόρος τους
Φαίνεται ότι το "διαζύγιο" του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου δεν θα είναι "αναίμακτο".

Ύστερα από φημολογία μηνών, οι «Ράδιο Αρβύλα» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημέρωναν τον κόσμο ότι η συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ λύεται οριστικά.

Σήμερα, και ενώ από το περιβάλλον του ΣΚΑΪ επικοινωνείται πως προτιμούν το ζήτημα να λυθεί ιδιωτικά, η Χριστίνα Παναγουλεά, πληρεξούσια δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη ξεκαθάρισε με δήλωσή της πως ο πελάτης της έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Ιδού η ανακοίνωσή της όπως δημοσιεύτηκε σήμερα.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι αναληθή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια»

Αναμένουμε εξελίξεις, λοιπόν, ενώ φήμες θέλουν το Open του Ιβάν Σαββίδη να έχει ανανεώσει το ενδιαφέρον του για τους «Αρβύλες» -όπως συνηθίζουμε να τους λέμε.