Ελένη Μενεγάκη: Στην αγκαλιά του αδελφού της εν μέσω σάλου περί αποχώρησής της από την τηλεόραση

26.01.2020
Ελένη Μενεγάκη: Στην αγκαλιά του αδελφού της εν μέσω σάλου περί αποχώρησής της από την τηλεόραση
Τις τελευταίες μέρες, όλος ο κόσμος μιλά για την απόφαση της Ελένης να αποχωρήσει από την τηλεόραση και να πάει στην Αμερική με τον σύζυγό της. Εκείνη, από την πλευρά της, "κουρνιάζει" στην αγκαλιά του μικρού -αλλά πιο ψηλού- της αδελφού.

Σάλο έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από τον Alpha -και μάλλον από την τηλεόραση, γενικότερα- μετά τη λήξη του συμβολαίου της το καλοκαίρι.

Πρόκειται για πρωτοφανή δεδομένα, καθότι, στην ουσία, βρισκόμαστε ακόμη στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν.

Μετά τις πρώτες αναφορές απο τις typologies ήρθε το σημερινό άρθρο της Ρομίνας Ξύδα στο Πρώτο Θέμα όπου αναλύεται βάσει ρεπορτάζ και πληροφοριών από πρόσωπα πολύ κοντινά στη "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης", όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά -ίσως και δικαιωματικά- η Ελένη Μενεγάκη, το όλο ζήτημα.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει αποφασίσει από τον Δεκέμβρη του 2018 ότι αυτή θα είναι η τελευταία της σεζόν στην τηλεόραση, καθώς δεν έχει σκοπό να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Alpha που λήγει το καλοκαίρι, ούτε όμως και να δεχτεί άλλη πρόταση.

Η Ρομίνα Ξύδα καταλήγει στα εξής κι εμείς τα μοιραζόμαστε,

Η λέξη «σχέδια» δεν την αφορά, η λέξη «όνειρα» έχει ακόμη γερά αποθέματα. Τον προσεχή Οκτώβριο η Ελένη δεν θα είναι στην τηλεόραση και η λάμψη της τελευταίας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μειωθεί. Είναι καιρός τώρα που η «βασίλισσα της TV» σχεδιάζει και προετοιμάζει ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ, η εκκίνηση του οποίου έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020: «Είναι ήρεμη, είναι καλά, η Ελένη είναι σε ένταση μέχρι να πάρει μια απόφαση. Απαξ και την πάρει τίποτα δεν είμαι ικανό να την ταράξει ή να την αποσυντονίσει», επισημαίνει κάποιος πολύ δικός της άνθρωπος.

Όσο για το τι κάνει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη εν μέσω όλου αυτού του "χαμού": Κουρνιάζει στην αγκαλιάι του μικρού -και ψηλότερου, όπως τονίζει η ίδια- αδελφού και μοιράζεται τη φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα!

Είναι φορες που η μεγαλη αδερφη βρισκει καταφυγιο στην αγκαλια του μικρου της αδερφου ! Αγαπη χωρις ορια , αγαπη αληθινη ! #eleni @teomisokalos #brotherandsister #love