Κατερίνα Καραβάτου: Μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία της κόρης της μαζί με μια ιστορία

02.04.2020
Κατερίνα Καραβάτου: Μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία της κόρης της μαζί με μια ιστορία
Εν μέσω καραντίνας, η παρουσιάστρια του Star άνοιξε τα οικογενειακά της άλμπουμ και μοιράστηκε αναμνήσεις.

Μια παλιότερη φωτογραφία της κόρης της, Αέλιας, δημοσίευσε σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου. Μία φωτογραφία από την πατρδία της μαμάς, τη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα. Και μία ανάμνηση από τότε που έβαζαν κεράσια για σκουλαρίκια στα αυτιά. Και με μια ευχή να το ξανακάνουν πάλι σύντομα.

Ιδού η λεζάντα μαζί με τη γλυκύτατη φωτογραφία που μας γύρισε κι εμάς πολλά πολλά χρόνια πίσω. Για την ιστορία, η Αέλια είναι σήμρεα 9 ετών ενώ η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν ακόμη ένα παιδί, τον 4 ετών Αρίωνα.

Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη. #μένουμεσπίτι #stayhome