Ράντου-Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια τηλεοπτική τους συνάντηση το 1992 που ίσως να μην θυμούνται ούτε οι ίδιοι! [Βίντεο]

15.06.2020
Ράντου-Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια τηλεοπτική τους συνάντηση το 1992 που ίσως να μην θυμούνται ούτε οι ίδιοι! [Βίντεο]
Η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου γνωρίστηκαν πριν από περίπου 30 χρόνια. Η ηθοποιός έχει περάσει πολλά μαζί του και ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η ίδια είχε απαντήσει σε παλαιότερη συνέντευξη της στο πως γνωρίστηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Σ' ένα ρεστοράν, όπου συχνάζαμε. Εκείνος ήταν τότε ήδη γνωστός κι εγώ στα πρώτα μου θεατρικά βήματα. Με φλέρταρε εξ αποστάσεως με τακτικές κρούσεις καθώς είναι πολύ μεθοδικός. Πότε μου τηλεφωνούσε, πότε μάθαινε που θα πήγαινα και έβγαινε ξαφνικά μπροστά μου! Εκείνη την εποχή «έχανα» τον πατέρα μου και ήμουν μέσα στην τρέλα. Κρατούσαμε πάντως επαφή, ο Βασίλης ήταν πολύ σοβαρός πάντα επί της ουσίας ένοιωθα ασφάλεια κοντά του. Μας πήρε πάντως ένα χρόνο για να έρθουμε πιο κοντά μολονότι από την αρχή μου άρεσε. Τρελαινόμουν που γελούσαμε πολύ μαζί, με τα ίδια πράγματα. Έτσι συνεχίζουμε. Κοιταζόμαστε και σκάμε στα γέλια. Έρχονται στιγμές που λέει ο ένας για τον άλλον τέρατα, κοινώς «αυτοκανιβαλιζόμαστε», γελώντας με τα χάλια μας. Είναι κάτι που το περισσότερα ζευγάρια δεν μπορούν να το κάνουν!»

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο τραγουδιστής συναντήθηκαν το 1992 για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega "Αχ Ελένη"

Δείτε το βίντεο:

Η Ελένη είναι μια γλυκιά, πρόθυμη και αφοσιωμένη σύζυγος και καλή νοικοκυρά, που δεν εργάζεται, πασχίζει μόνο να κάνει καθημερινά πιο ευχάριστη τη ζωή του συζύγου της. Εκείνος, όμως, την βρίσκει πληκτική μέσα στην τόση αφοσίωσή της. Η Ελένη βρίσκεται ξαφνικά μόνη, να μάθει να ζει σαν ανεξάρτητη γυναίκα. Αδέξια ψάχνει για δουλειά, αλλά και για καινούριο ερωτικό σύντροφο. Ευτυχώς που έχει κάποιους να μοιραστεί τα προβλήματά της: Ο νοικοκύρης και σταθερός Γιώργος και η εγωπαθής και ματαιόδοξη Κλαίρη είναι ένα φιλικό της ζευγάρι, που αναλαμβάνει να σταθεί δίπλα της στην κωμικά δύσκολη αρχή της νέας της ζωής.