Gwyneth Paltrow: Η στιγμή που συνειδητοποίησε πως τελείωσε ο γάμος της με τον Chris Martin

08.08.2020
Gwyneth Paltrow: Η στιγμή που συνειδητοποίησε πως τελείωσε ο γάμος της με τον Chris Martin
Το "conscious uncoupling" όπως το έζησε η ίδια

Στο site της, Goop, η Gwnyeth Paltrow μιλάει για το concept του "conscious uncoupling", κατά την οποία ένα ζευγάρι προσπαθεί να περάσει τη διαδικασία του διαζυγίου όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Δες και αυτό: Tina Kunakey: Η σέξι σύζυγος του Vincent Cassel είναι στη χώρα μας και οι φωτογραφίες της είναι... φωτιά!

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, στην προσωπική της εξομολόγηση, μιλάει για τη δική της ιστορία με τον Chris Martin, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή των Goldplay είχε τελειώσει. "Ήταν τα γενέθλιά μου, έκλεινα τα 38. Είχαμε αποδράσει στην Τοσκάνη, σε μια όμορφη αγροικία με θέα στο δάσος. Στο εσωτερικό της κατοικίας ήταν όλα ονειρικά διαμορφωμένα για την περίσταση των γενεθλίων μου: ένα ζεστό καθιστικό με τζάκι, στο τραπέζι της κουζίνας τοποθετημένα καλούδια από τη φάρμα. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς συνέβη. Δεν θυμάμαι ποια μέρα του Σαββατοκύριακου ή ποια στιγμή μέσα στη μέρα. Αλλά ήξερα – παρά τις μεγάλες βόλτες και τις στιγμές χαλάρωσης, τα μεγάλα ποτήρια γεμάτα κρασί Barolo και τα πιασμένα μας χέρια – ότι ο γάμος που είχε τελειώσει".

Αυτό το είδες; Justin Bieber - Hailey Baldwin: "Βαφτιστήκαμε μαζί και ζήσαμε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας"

Στην συνέχεια του κειμένου, η Gwyneth Paltrow παραδέχεται ότι στην αρχή προσπάθησε να καταπνίξει τη σκέψη αυτή, που ήρθε "ακούσια" όπως λέει, και να καθησυχάσει τον εαυτό της θυμίζοντάς του ότι οι γάμοι είναι περίπλοκοι και έχουν σκαμπανεβάσματα. Με τον Chris Martin, όπως λέει, προσπάθησαν πολύ να σώσουν τη σχέση τους πριν πάρουν οριστικά την απόφαση να χωρίσουν, ενώ τονίζει ότι "δεν το ήθελα το διαζύγιο. Δεν είχα ποτέ την εμπειρία του διαζυγίου στην οικογένειά μου, ενώ τα διαζύγια που γνώριζα από τον προσωπικό μου κύκλο ήταν πολύ πικρά".

Την ιδέα του "conscious uncoupling" τους πρότεινε η ψυχολόγος την οποία επισκέφθηκαν με τον Martin για να δουλέψουν τα προβλήματα στον γάμο του, και η ηθοποιός λέει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας "υπήρχαν πολύ καλές, αλλά και απαίσιες μέρες".