Έγκυος σε δίδυμα η Χριστίνα Μπόμπα - Οι δυσκολίες και η χαρά του Σάκη Τανιμανίδη

10.12.2020
Έγκυος σε δίδυμα η Χριστίνα Μπόμπα - Οι δυσκολίες και η χαρά του Σάκη Τανιμανίδη
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το διάσημο ζευγάρι που βλέπει την οικογένειά του να μεγαλώνει, ενώ μαθαίνουμε πρώτη φορά ότι ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη αυτή δεν ήταν εύκολος.

Το ωραιότερο δώρο φέρνει φέτος ο Άι Βασίλης στο σπιτικό του Σάκη Τανιναμίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και μάλιστα... εις διπλούν!

Με δυο γλυκύτατες αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα social media αποκάλυψαν το μυστικό τους οι μέλλοντες γονείς και, όπως είναι φυσικό, η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Στην ανάρτησή του, ο Σάκης αποκαλύπτει αφενός ότι η Χριστίνα είναι έγκυος, αφετέρου ότι περιμένουν δίδυμα!!!

"Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤️", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Στη δική της ανάρτηση η μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε το συναίσθημά της μαζί με τις ευχές και την αγάπη της για όλες τις γυναίκες "που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται", ενώ αποκαλύπτει ότι ούτε και για εκείνους ήταν εύκολος ο δρόμος. Εξ ου, προφανώς και η δίδυμη κύηση!

"Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα. 🙏", γράφει στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που επέλεξε να μοιραστεί. Με το καλό να έρθουν τα... Τανιμανιδάκια, λοιπόν!