Οι celebrities που δεν χρησιμοποιούν τα πραγματικά ονόματά τους

10.01.2021
Οι celebrities που δεν χρησιμοποιούν τα πραγματικά ονόματά τους
Ο Brad Pitt, η Rihanna και η Miley Cyrus...δεν είναι αυτοί που νομίζεις ότι είναι!

Διασημότητες όπως η Marilyn Monroe, η Rihanna και ο Brad Pitt είναι σαν να ήταν γραφτό να έχουν μεγάλη επιτυχία στο Hollywood από τη στιγμή που οι γονείς τους υπέγραψαν το πιστοποιητικό γέννησής τους. Αλλά όπως αποδεικνύεται, μερικά από τα πιο φημισμένα ονόματα δεν γεννήθηκαν έτσι όπως τους έχει μάθει ολόκληρος ο πλανήτης.

Δες και αυτό: 7 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2020

Παρακάτω, θα βρεις μερικά από τα πιο γνωστά celebrity ονόματα που χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, καθώς και τις ιστορίες πίσω από το πότε και γιατί επέλεξαν να αλλάξουν τα ονόματά τους.

Marylin Monroe
Γεννήθηκε ως: Norma Jeane Mortenson

Η περίφημη Marilyn Monroe μεγάλωσε με το όνομα Norma Jeane (γεννήθηκε με το επώνυμο Mortenson, βαφτίστηκε ως Baker και αργότερα παντρεύτηκε τον Dougherty). Αλλά, ξέρεις την ιστορία του πώς απέκτησε το όνομα Marilyn Monroe;

Σύμφωνα με το Time, η ηθοποιός σταμάτησε να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πρώτου συζύγου της, επειδή ένα στέλεχος στο στούντιο του 20th Century Fox πίστευε ότι θα υπήρχαν πάρα πολλές ερμηνείες για την προφορά του. Η Norma Jeane πρότεινε το επώνυμο "Monroe", ένα όνομα από την πλευρά της μητέρας της οικογένειας, ενώ το στούντιο της έδωσε το όνομα "Marilyn", γιατί θύμιζε την Marleyn Miller του Broadway.

Meghan Markle
Γεννήθηκε ως: Rachel Meghan Markle

Το πραγματικό όνομα της Meghan Markle είναι η Rachel.

Irina Shayk
Γεννήθηκε ως: Irina Shaykhlislamov

Το πραγματικό επώνυμο της Irina Shayk είναι η Shaykhlislamov, όπως ανέφερε το Observer όταν παρατήρησε το νόμιμο όνομά της στα έγγραφα του διαμερίσματός της στο Μανχάταν.

Brad Pitt
Γεννήθηκε ως: William Bradley Pitt

Παρά το ότι χρησιμοποιεί το μεσαίο όνομά του στην επαγγελματική του ζωή, το Page Six αναφέρει ότι ο ηθοποιός παρουσιάζει τον εαυτό του με το όνομά του, William, όταν φλερτάρει με γυναίκες.

Gigi Hadid
Γεννήθηκε ως: Jelena Noura Hadid

Οι αληθινοί θαυμαστές της γνωρίζουν ότι το παγκοσμίου φήμης supermodel χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο. Γεννημένη Jelena (προφέρεται Yelena), η Hadid ονομάστηκε Gigi νωρίς, αλλά μόνο από τη στενή οικογένειά της. Στο σχολείο, όταν το "Jelena" άρχισε να δημιουργεί μπερδέματα, η Gigi έγινε...Gigi.

Rihanna
Γεννήθηκε ως: Robyn Rihanna Fenty

Μουσικά, η τραγουδίστρια αποφάσισε να χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα, Rihanna. Αλλά η καλλιτέχνης έχει πει στο περιοδικό Rolling Stone ότι οι φίλοι και η οικογένειά της την αποκαλούν ακόμα Robyn, ειδικά όταν θέλουν να της τραβήξουν την προσοχή.

Miley Cyrus
Γεννήθηκε ως: Destiny Hope Cyrus

Ως παιδί, η Destiny Hope χαμογελούσε πάντα, και έτσι η οικογένειά της την ονόμασε Smiley, η οποία εξελίχθηκε σε Miley. Στη συνέχεια, το 2008, η τραγουδίστρια άλλαξε νόμιμα το όνομά της.

Emma Stone
Γεννήθηκε ως: Emily Jean Stone

Η ηθοποιός του La La Land είχε πει στο περιοδικό W ότι έπρεπε να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της όταν ήταν 16 ετών επειδή υπήρχε ήδη μια Emily Stone στο Hollywood. "Το άλλαξα σε Emma γιατί είναι πιο κοντά στο Emily, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά, με αποκαλούν 'M'".

Natalie Portman
Γεννήθηκε ως: Neta-Lee Hershlag

Γεννημένη στο Ισραήλ, η Natalie Portman έλαβε ένα παραδοσιακό εβραϊκό όνομα, αλλά μετά την εγκατάσταση της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1984, η οικογένεια άλλαξε το επώνυμο Hershlag σε Portman, το πατρικό όνομα της μητέρας της ηθοποιού και η Neta-Lee έγινε Natalie.

Lana del Rey
Γεννήθηκε ως: Elizabeth Woolridge Grant

Η Lana Del Rey ονομαζόταν Lizzy (Elizabeth) Grant έως ότου έγινε 25 ετών και ανέπτυξε το alter ego της, Lana Del Rey.

Olivia Wilde
Γεννήθηκε ως: Olivia Cockburn

Το σκηνικό όνομα της ηθοποιού είναι μια ωδή στον Oscar Wilde. Η ηθοποιός άλλαξε το επώνυμό της, αφού έπαιξε το ρόλο της Gwendolen, από το έργο του Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest, στο Γυμνάσιο.

Joaquin Phoenix
Γεννήθηκε ως: Joaquín Rafael Bottom

Ο Joaquin πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ως μέλος της οικογένειας Bottom, έως ότου οι γονείς του εγκατέλειψαν τη θρησκευτική τους ομάδα και επέλεξαν το Phoenix ως το νέο επώνυμο της οικογένειας.

Demi Moore
Γεννήθηκε ως: Deme Gene Guynes

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η Demi Moore παντρεύτηκε τον ροκ μουσικό Freddy Moore όταν ήταν μόλις 17 ετών και πήρε το επώνυμό του. Ο γάμος διήρκεσε τεσσεράμισι χρόνια, αλλά η ηθοποιός αποφάσισε να διατηρήσει το επώνυμό του ως το καλλιτεχνικό της όνομα.

Helen Miren
Γεννήθηκε ως: Ilyena Lydia Mironoff

Η Βρετανίδα ηθοποιός γεννήθηκε ως Ilyena Lydia Mironoff, αλλά ο πατέρας της άλλαξε το επώνυμο της οικογένειας από Mironoff σε Mirren τη δεκαετία του '50. Στη συνέχεια, η Ilynea απλοποίησε το μικρό της όνομα σε Helen όταν ξεκίνησε την καριέρα της.

John Legend
Γεννήθηκε ως: John Roger Stephens

"Ο John Legend είναι ένα ψευδώνυμο που μερικοί φίλοι μου άρχισαν να χρησιμοποιούν και κατέληξε να γίνει το καλλιτεχνικό μου όνομα", είχε εξηγήσει ο Legend σε μια συνέντευξη του 2008.

Katy Perry
Γεννήθηκε ως: Katheryn Elizabeth Hudson

Η τραγουδίστρια έχει εξηγήσει ότι το καλλιτεχνικό της όνομα δημιουργήθηκε κατά την κρίση της εφηβικής ταυτότητάς της. "Δημιούργησα αυτόν τον υπέροχο χαρακτήρα που ονομάζεται Katy Perry. Αποφάσισα να γίνω κάποια άλλη".