Ζέτα Δούκα: Σάλος από τις καταγγελίες της εναντίον του Γιώργου Κιμούλη - "Με έβριζε και με κλώτσησε"

26.01.2021
Ζέτα Δούκα: Σάλος από τις καταγγελίες της εναντίον του Γιώργου Κιμούλη - "Με έβριζε και με κλώτσησε"
Την προσωπική της εμπειρία ψυχολογικής και σωματικής βίας, που βίωσε πριν από 14 χρόνια εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega η γνωστή ηθοποιός.

Συγκλόνισε η Ζέτα Δούκα η οποία σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη". Με αφορμή τον δρόμο προς την αλήθεια που άνοιξε πριν από λίγες μέρες η Σοφία Μπεκατώρου με τις καταγγελίες για σεξουαλική βία, η Ζέτα Δούκα πήρε τη γενναία απόφαση να κάνει το ίδιο για τον χώρο του θεάτρου.

Ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι δεν πρόκειται για σεξουαλική, αλλά για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία που δεν είναι, όμως, καθόλου μικρότερης σημασίας, η Ζέτα Δούκα αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της και να μοιραστεί μια τραυματική προσωπική της εμπειρία με σκοπό να εμπνεύσει συναδέλφους να μιλήσουν και να φτιάξουν έναν κόσμο καλύτερο για τους νεότερους συναδέλφους της.

Συγκλονισμένοι, η Δανάκη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης, όπως και όλοι οι τηλεθεατές, δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν.

Καθώς προχωρούσε η συζήτηση, η Ζέτα Δούκα περιέγραψε τις τροματικές στιγμές που έζησε πριν από πολλά χρόνια, στα πρώτα της βήματα, σε θεατρική παράσταση, από τον σκηνοθέτη και θιασάρχη, σπουδαίο, κατά τα άλλα, όπως είπε και η ίδια, έλληνα ηθοποιό.

«Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε με σκοπό να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει για να μην είναι συγκεντρωμένος επί σκηνής [...] Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο έντονα όταν οι κριτικές που βγήκαν για μένα ήταν καλές, αυτό τον θύμωσε ακόμα πιο πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα, η οποία τόνισε ότι για εκείνη, αυτός ο άνθρωπος ήταν σα να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις», συμπλήρωσε κάποια στιγμή.

Όπως αποκάλυψε, μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Αφού ολοκλήρωσε την περιγραφή της υπό το καθεστώς μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε αν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου για τον οποίο μιλά, ή έστω την παράσταση.

Και εκείνη, δείχνοντας ότι δεν είχε αποφασίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, πήρε μια μεγάλη ανάσα και το έκανε. Ο άνθρωπος τον οποίο αφορούσαν όλα αυτά που είχε μοιραστεί νωρίτερα ήταν ο Γιώργος Κιμούλης.

Το σοκ ήταν τεράστιο και, φυσικά, αναμένονται αντιδράσεις.

Ιδου το βίντεο: