Η Λάουρα Λάτσιου έχει γενέθλια: Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου - Το σχόλιο του Γιάννη Λάτσιου

09.02.2021
Η Λάουρα Λάτσιου έχει γενέθλια: Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου - Το σχόλιο του Γιάννη Λάτσιου
Ο μεγάλος αδελφός της εορτάζουσας της έχει, προφανώς, μεγάλη αδυναμία.

Κοντά κοντά τα γενέθλια στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη. Μετά την ίδια, τον αδελφό της, τον γιο της, τη Βαλέρια και τον Μάκη, σειρά έχει σήμερα η δεύτερη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου, η οποία γίνεται 16 ετών και η μαμά της μοιράστηκε με την ευκαιρία την πιο γλυκιά φωτογραφία της.

"Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λαουρα ! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005 ! #eleni #birthdaygirl 🎂 ❤️#16 #τυχερημανουλα", γράφει η Ελένη Μενεγάκη και ιδού:

Πρώτος πρώτος σχολίασε την ανάρτηση της μητέρας του ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος, είναι γνωστό ότι έχει μια πολύ στενή σχέση με τη Λάουρα. Ιδού τι έγραψε στο ποστ της μαμάς Ελένης, αλλά στη συνέχεια το story και το post που αφιέρωσε ο ίδιος στην αδελφήτου.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως ανάμεσα στα σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση του Άγγελου, ξεχωρίσαμε αυτά της ίδιας της εορτάζουσας και του πατέρα των παιδιών, Γιάννη Λάτσιου, σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει.

Για την ιστορία, η "βενιαμίν" της οικογένειας, η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου είναι η μόνη που έχει γενέθλια την Άνοιξη και φέτος γιορτάστηκαν εν μέσω καραντίνας.