Γιώργος Λιάγκας: "Αύριο θα κλάψει όλη η Ελλάδα"

09.02.2021
Γιώργος Λιάγκας: "Αύριο θα κλάψει όλη η Ελλάδα"
Οι δηλώσεις του παρουσιαστή κατά τη διάρκεια του "Πρωινού"

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Το Πρωινό", σχολιάστηκε η υπόθεση της καταγγελίας του 15χρονου θύματος προς διάσημο σκηνοθέτη, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να ξεσπάσει.

Δες και αυτό: Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου σχετικά με την παραίτησή του και τη δικαιοσύνη

"Οι υποθέσεις αυτές πρέπει να ακολουθούν τον δρόμο της δικαιοσύνης, να καταγράφεται πως υπάρχει τέτοια λογική γιατί μαζεύεις και το επόμενο τέρας που θα σκεφτεί να κάνει τέτοια πράγματα με ανήλικα παιδιά θα μαζευτεί λίγο περισσότερο. Μιλάμε για έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, δεν πέφτω πια από τα σύννεφα. Είναι πράγματα που γνωρίζαμε όλοι. Εγώ γνώριζα, μου τα είχαν περιγράψει εδώ και χρόνο. Δικαστής δεν είμαι, ας πάνε οι άνθρωποι να το πουν στη δικαιοσύνη. Μπορεί να έρθει αύριο ο θύτης και να σου πει 'είχα σχέση με το 15χρονο', αυτό που έλεγε και ο 15χρονος τότε. Σχέση εξάρτησης..." είπε ο παρουσιαστής.

Αυτό το είδες; Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ» - Η πρώτη ανάρτηση μετά τις καταγγελίες

Αποκαλύπτοντας πως η Φαίη Σκορδά έκανε μία συγκλονιστική συνέντευξη που θα μεταδοθεί στο "Πρωινό" της Τετάρτης, συμπλήρωσε λέγοντας: "Θα κλάψει όλη η Ελλάδα με τη συνέντευξη που έχει κάνει η Φαίη. Δεν μιλάω για ποιο πρόσωπο αλλά θα κλάψει όλη η Ελλάδα εδώ μαζί μας".