Η Ρέα Τουτουνζή ξύρισε το κεφάλι της - "Όσο πιο κοντά, τόσο πιο καλά", γράφει

01.04.2021
Η Ρέα Τουτουνζή ξύρισε το κεφάλι της - "Όσο πιο κοντά, τόσο πιο καλά", γράφει
Η ελληνίδα καλλονή είναι φαν του κοντού μαλλιού χρόνια τώρα, όμως αυτή τη φορά, μάλλον τα... "παραπήρε"! Ό,τι και να κάνει, πάντως, από εμάς είναι ένα τεράστιο "Ναι"!

Η Ρέα Τουτουνζή έχει αλλάξει πάρα πολλές φορές χρώμα και στυλ στα μαλλιά της όλα αυτά τα χρόνια αλλά, γενικότερα το κοντό το αγαπά περισσότερο από όλα.

Τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια ξανά, βρήκε ευκαιρία για μία ανανέωση και μια... υπερβολή, την οποία, όμως υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί, η αλήθεια είναι πως το κοντό μαλλί είναι πολύ όμορφο, αλλά και δύσκολο, δεν ταιριάζει σε όλους το ίδιο. Ειδικά το τόσο κοντό.

Γιατί η Ρέα δεν κουρεύτηκε απλά. Τα πήρε με την... ψιλή! "Τhe shorter the better", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Στα 47 της χρόνια, η Σταρ Ελλάς του 1994 ασχολείται πλέον με την υποκριτική ενώ δηλώνει πανευτυχής στο πλευρό του, από το 2012, συζύγου της, Γιώργου Μαντζούκη, ο οποίος υπήρξε και ο λόγος για τον οποίο παντρεύτηκε έτσι κι αλλιώς. "Ήμουν ορκισμένη εργένισσα μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου", έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 12 ετών και αυτή η απώλεια υπήρξε τόσο καθοριστική για τη ζωή της, αλλά και στην απόφασή της να μην κάνει δικά της παιδιά. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" είχε πει χαρακτηριστικά:

«O κάθε άνθρωπος κουβαλάει τη "βαλίτσα" του, την ιστορία του. Ίσως να είναι κάτι μέσα μου, που δεν θα ήθελα το παιδί μου να βιώσει, να πάθω κάτι εγώ και να το αφήσω. Νομίζω είναι πιο τίμιο και δίκαιο όταν ξέρεις μέσα σου ότι δεν θέλεις να κάνεις παιδί, από το να μην το κάνεις».