Άντζελα Γκερέκου: Διαλογισμός, πικ νικ και εξερευνήσεις για την πρόεδρο του ΕΟΤ [photos]

07.04.2021
Άντζελα Γκερέκου: Διαλογισμός, πικ νικ και εξερευνήσεις για την πρόεδρο του ΕΟΤ [photos]
Μία πολύ ομορφη Κυριακή πέρασε η Άντζελα Γκερέκου και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Στον Μαραθώνα πέρασε την Κυρακή της η πρόεδρος του ΕΟΤ μαζί με την καλή της φίλη, Μαρία Πολύζου, η οποία, στην ουσία την ξενάγησε στην περιοχή. Η Μαρία Πολύζου είναι πρώην αθλήτρια δρόμων αντοχής, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, σήμερα διευθύντρια του Μουσείου μαραθωνίου δρόμου και πρέσβειρα του Ελληνικού αθλητισμού.

Δύο οι αναρτήσεις της Άντζελας Γκερέκου, η οποία, για την ιστορία, πριν από λίγες μέρες συμπλήρωσε 62 χρόνια ζωής. Και οι δυο γεμάτες εξοχή και ομορφιά.

Και η Μαρία Πολύζου, όμως, έκανε τη δική της ανάρτηση.

"Αποστολή « ΕΥΤΥΧΙΑ»! Να ζεις απλα, να αγαπάς με την ψυχή σου και να μαθαίνεις .. μέσα από την φύση ! Να γυμνάζεσαι , να ανακαλυπτεις νεους τοπους , να ανοιγεις νεους δρομους .. Άσκηση και τουρισμος , πνευματική αναζωογόνηση με την αγαπημένη και υπέροχη κυρία και πάνω από όλα φίλη !! @angela_gerekou Πρόεδρο του Ελληνικου Οργανισμου Τουρισμού , ΕΟΤ, τόσο κοντά στην Αθήνα , σε μια διαδρομή από τους καταρράκτες της Ραπεντωσα μέχρι το Μαραθωνα .. μιλώντας και αναζητώντας νέους προορισμούς .. στρώσαμε τραπέζι στο πιο όμορφο χαλί ... στη φύση, με ήχους της θάλασσας και το άκουσμα των πουλιών .. τόσο απλά .. τόσο ωραία .. Γιατί η ζωή είναι ωραία όταν μπορείς να κανείς τους ανθρώπους ευτυχισμένους και να χαμογελούν ! Ετοιμάζουμε και νεους προορισμούς στην όμορφη Ελλάδα μας !", γράφει η Μαρία Πολύζου και μοιράζεται 9 πανέμορφες φωτογραφίες από την κυριακάτικη εξόρμησή τους. Ιδού:

Όσο για την art de la table της εξοχής; Ιδού ένα βίντεο για τη συγκεκριμένη προσέγγιση που μπορεί να σου δώσει ιδέες.