Πέντε σούπερσταρ του Χόλιγουντ που αρνούνται να κάνουν λογαριασμούς στα social media

09.04.2021
Πέντε σούπερσταρ του Χόλιγουντ που αρνούνται να κάνουν λογαριασμούς στα social media
Το Διαδίκτυο έχει γίνει μέρος της καθημερινής ζωής πολλών ανθρώπων και φυσικά και των celebrities. Εκατομμύρια fans ακολουθούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στα social media και τους κάνουν ένα «like», ένα σχόλιο ή μοιράζονται μαζί τους ό, τι και αν κάνουν. Ωστόσο, υπάρχουν celebrities που πιστεύουν ότι οι fans δεν χρειάζεται να γνωρίζουν κάθε μικρό πράγμα που συμβαίνει στη ζωή τους, γι 'αυτό δεν έχουν social media. Φυσικά, δεν πήραν αυτή την απόφαση στιγμιαία αλλά έχουν τους λόγους τους. Και αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί οι celebrities που δεν έχουν επίσημους λογαριασμούς και το γιατί τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Brad Pitt

Πριν από λίγα χρόνια, ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός ανέφερε ότι δεν ένιωθε την ανάγκη να διαχειριστεί ή ακόμη και να έχει λογαριασμό στο Twitter. Ωστόσο, συμφωνεί με το γεγονός ότι τα social media μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο όταν πρέπει να εξουδετερώσεις την παραπληροφόρηση από την άμεση εξάπλωση της. Αυτός είναι και ο ίδιος λόγος που τον οδήγησε να το σκεφτεί πιο καλά και τελικά κατέληξε να πει ότι θα ήθελε να έχει social media αλλά σε μια πιο νέα ηλικία.

Daniel Craig

Το να παίζει τον μυστικό πράκτορα της Αυτής Μεγαλειότητας στις ταινίες του James Bond μάλλον δίδαξε τον διάσημο Βρετανό ηθοποιό μερικά μαθήματα. Αν κάποιος σκέφτεται να τον ακολουθήσει στα social media, θα απογοητευτεί. Ο Daniel Craig επιβεβαίωσε πρόσφατα, για άλλη μια φορά, ότι δεν πρόκειται να κάνει κάποιο λογαριασμό. Έχει μάλιστα αναφέρει ότι ο τρόπος που προτιμά να λειτουργεί ως celebrity είναι να μένει σπίτι και να είναι προσγειωμένος ανά πάσα στιγμή, κυρίως για χάρη της οικογένειάς του.

Cate Blanchett

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, για τον εκπληκτικό ρόλο της στο Blue Jasmine, είναι ανένδοτη στο ότι δεν έχει λογαριασμό στα social media . Παρόλο που θεωρεί τα social media έναν πραγματικά ισχυρό τρόπο οικοδόμησης νέων κοινοτήτων, πιστεύει ότι το να είσαι εκεί είναι σαν να είσαι σε παιδική χαρά δημοτικού σχολείου. Διχάζει τους ανθρώπους και δημιουργεί μερικά όχι πολύ θετικά συναισθήματα που αργότερα εισβάλλουν στην πραγματική σου ζωή.

Scarlett Johansson

Το 2011, η ηθοποιός Scarlett Johansson, η οποία είναι μέλος του Marvel Cinematic Universe, επιβεβαίωσε ότι δεν είχε Twitter ή Facebook επειδή δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα πρέπει να μοιράζεται επανειλημμένα αυτά που κάνει στην καθημερινή της ζωή. Χρόνια μετά από αυτή τη δήλωση, η Johansson ανέφερε πρόσφατα ότι περιστασιακά μπαίνει στο ίντερνετ για να δει memes ή περιεχόμενο που σχετίζεται με το «Avengers».

George Clooney

Ο Clooney επιβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να κάνει δικό του προφίλ στα social media επειδή, κατά την άποψή του, οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλη την ώρα τι σκέφτεται ένας celebrity. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει υπό αμφισβήτηση τον celebrity. Πιστεύει επίσης ότι η ανάρτηση ακατάλληλου περιεχομένου σε αυτούς τους χώρους, θα μπορούσε να κοστίσει σε έναν ηθοποιό την καριέρα του και θα ήταν δύσκολο να διαφωνήσει κανείς μαζί του σε αυτό το σημείο.