Justin Timberlake: "Στημένο" το σκάνδαλο που συνέβη με την Janet Jackson το 2004

14.04.2021
Justin Timberlake: "Στημένο" το σκάνδαλο που συνέβη με την Janet Jackson το 2004
Όσα αποκαλύπτει ο στιλίστας Wayne Scott Lucas

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το στιλιστικό "ατύχημα" που συνέβη στην Janet Jackson, όταν τραγούδησε με τον Justin Timberlake στη σκηνή του Superbowl το 2004; Πιο συγκεκριμένα, Τότε ο τραγουδιστής είχε σκίσει το κοστούμι της Jakson με αποτέλεσμα να εκθέσει το στήθος της τραγουδίστριας μπροστά στο κοινό, αφήνοντας το σοκαρισμένο.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο στιλίστας Wayne Scott Lucas, το περιστατικό ήταν στημένο, καθώς ο τραγουδιστής ήθελε να ξεπεράσει τη Britney Spears, με την οποία ήταν ζευγάρι. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, "επέμενε να κάνει κάτι μεγαλύτερο από την παράστασή τους. Ήθελε μια αποκάλυψη". Το αρχικό σχέδιο ήταν η Janet να φοράει ένα g-string με πέρλες σαν αυτό που φορούσε η Kim Cattrall σε ένα επεισόδιο του Sex and the City, και ο Justin να το πατούσε στο πίσω μέρος για να αποκαλυφτεί ένα μέρος του εσωρούχου, αλλά το σύνολο άλλαξε λίγες μέρες πριν".

Jennifer Lopez: Ποζάρει με νυφικό και...αρβυλάκια!

Ο Timberlake είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό ως ατύχημα, αλλά ο στιλίστας είπε πως: "Δεν θα το χαρακτήριζα ποτέ ατύχημα. Ήταν το πιο λειτουργικό στιλ στην ιστορία. Σαν στιλίστας, λέω ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει".

Μετά την κυκλοφορία του ντοκυμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears, ο Justin είχε εκφράσει δημόσια τη συγγνώμη του τόσο στην πρώην σύντροφό του, την ίδια την Britney όσο και στην Janet Jackson. Άξιο αναφοράς είναι πως μετά το περιστατικό τα τραγούδια της Jackson σταμάτησαν να παίζονται στο ραδιόφωνο και το όλο συμβάν είχε την ίδια σαν το θύμα. "Καταλαβαίνω ότι δεν φέρθηκα σωστά στους άλλους και εκμεταλλεύτηκα ένα σύστημα που αποδεχόταν τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό. Ενδιαφέρομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες που ξέρω ότι απογοήτευσα", είχε γράψει ο ίδιος στο Instagram.