Anna Wintour: Αυτός είναι ο celebrity που δεν θα καλούσε ξανά στο Met Gala

14.04.2021
Anna Wintour: Αυτός είναι ο celebrity που δεν θα καλούσε ξανά στο Met Gala
Ποιον διάσημο έβαλε στη "μαύρη λίστα" η θρυλική περσόνα της μόδας;

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, το Met Gala, το μεγαλύτερο fashion event παγκοσμίως, επιστρέφει με οικοδεσπότες την Amanda Gorman και τον Tom Ford.

Με αφορμή την ανακοίνωση για το επόμενο Met Gala που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπέμβριο, αλλά και τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Αμερική, έγινε ξανά δημοφιλής μια παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει η Anna Wintour, η θρυλική αρχισυνάκτρια της αμερικανικής Vogue και η πιο σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της μόδας, σχετικά με το Met Gala.

Gwyneth Paltrow: Έκανε δώρο στην single (πλέον) φίλη της, Kim Kardashian, ένα κερί με τη μυρωδιά του οργασμού της

Ως καλεσμένη στο The Late Late Show το 2017, η Anna Wintour είχε ερωτηθεί για το ποιον δεν θα καλούσε ποτέ ξανά στο Met Gala, με την ίδια να δίνει μια ξεκάθαρη απάντησή: "Τον Donald Trump".

Ο Donald Trump, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του, Melania Trump, έχουν δώσει το παρών αρκετές φορές στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Νέας Υόρκης, αλλά φαίνεται πως πλέον η σχέση του ζευγαριού με την εκδότρια είναι αρκετά διαφορετικές.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Melania Trump ως Πρώτη Κυρία δεν έγινε ποτέ εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue ενώ το 2005, μετά τον γάμο της με τον Trump, είχε ποζάρει για το συγκεκριμένο περιοδικό.