Catherine Zeta-Jones: Αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατάνε εντυπωσιακή στα 51 της χρόνια

14.04.2021
Catherine Zeta-Jones: Αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατάνε εντυπωσιακή στα 51 της χρόνια
Αν ρίξεις μια ματιά στο instagram της Catherine Zeta-Jones θα καταλάβεις γρήγορα πόσο εκπληκτική δείχνει η ηθοποιός του Χόλιγουντ. Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε στις οθόνες μας πριν από 30 χρόνια, συγκεκριμένα το 1991 στην ταινία «The Darling Buds of May», καταφέρνει σήμερα να φαίνεται πιο ωραία από ποτέ. Ποιο είναι το μυστικό;

Μιλώντας στην Wall Street Journal, η 51χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στον υγιεινό τρόπο ζωής και τις επιλογές διατροφής της.

Η Catherine είπε: «Όταν θα γεράσω πολύ, θα αρχίσω να παίρνω πολλές βιταμίνες γιατί θέλω μόνο να μπορώ να τρώω γλυκά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τρώω πραγματικά καλό φαγητό γιατί αυτό πρέπει να κάνω τώρα. Το όνειρό μου είναι να τρώω μόνο γλυκά, πάντα. Είναι ένας στόχος».

«Πάντα τρώω πρωινό. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να το παρακάμψουν», συνέχισε.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο σημαντικό είναι να παραμένει ενυδατωμένη. Μιλώντας στο W Magazine το 2017, είπε ότι το κλειδί για να είσαι όμορφη μέσα και έξω, είναι να πίνεις άφθονο νερό.

«Το νερό, διατηρεί την ισορροπία του PH μου, χωρίς να πίνω αλκοόλ και μέσω της διατροφής, διατηρώ το σώμα μου απαλλαγμένο από φλεγμονές μέσα και έξω», είπε.

Φανατική οπαδός της φυσικής κατάστασης, η ηθοποιός που ζει τώρα στο Westchester County της Νέας Υόρκης, έχει επίσης αναφερθεί για τη ρουτίνα της προπόνησης της.

Μιλώντας στην Telegraph, είπε: «Έχω μπάρα μπαλέτου στο γυμναστήριο μου».

«Βάζω τη μουσική τόσο δυνατά που οι τοίχοι δονούνται και αθλούμαι για μια ώρα. Επίσης, κάνω χούλα-χουπ, περπατώ στον διάδρομο, κάνω ελλειπτικό (μηχάνημα). Προσπαθώ να κρατήσω ολόκληρο το σώμα μου σε λειτουργία».