Jennifer Aniston: Είναι επίσημο: Το ένα από τα δύο μωρά που ήταν να έρθουν στην οικογένεια, δεν θα έρθει, τελικά

14.04.2021
Jennifer Aniston: Είναι επίσημο: Το ένα από τα δύο μωρά που ήταν να έρθουν στην οικογένεια, δεν θα έρθει, τελικά
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από δημοσιεύματα που ήθελαν τη διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να γίνεται την ίδια περίοδο και "γιαγιά" και μαμά, ήρθε και η επίσημη απάντηση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που, όπως ήταν φυσικό έγιναν viral, τις τελευταίες μέρες, η Jennifer Aniston περίμενε δύο μωράκια στην οικογένειά της. Ένα από την ανιψιά της Eilish (κόρη του ενός εκ των δύο ετεροθαλών αδελφών της) που πρόκειται να γίνει μανούλα στα 24 χρόνια της και ένα κοριτσάκι από ορφανοτροφείο στο Μεξικό, από όπου, "πηγές" είχαν αποκαλύψει ότι ετοιμαζόταν η ίδια να το υιοθετήσει.

Η πρώτη "άφιξη" ισχύει κανονικά, με την κοιλίτσα της νεαρής κοπέλας να μεγαλώνει κανονικότατα.

Η δεύτερη όμως, όπως φαίνεται, ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Λόγω της έκτασης που έλαβε η φημολογία, ο εκπρόσωπος της Jen αναγκάστηκε να απαντήσει στις φήμες αυτές, διαψεύδοντάς τες κατηγορηματικά. "Η ιστορία είναι κατασκευασμένη", δήλωσε στο People ενώ νωρίτερα είχε δηλώσει κάτι ανάλογο στο TMΖ: "Η φήμη είναι ψεύτικη και δεν συνέβη ποτέ".

Το φανταζόμασταν, βέβαια, για να πούμε και την αμαρτία μας!!!

Προς το παρόν όλο το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion των Friends που γυρίστηκε ήδη. Όπως έγινε γνωστό, οι έξι πρωταγωνιστές, βρέθηκαν ξανά μαζί όχι όμως ως οι ρόλοι που τους έκαναν διάσημους στη σειρά, αλλά ως οι... εαυτοί τους. Κάθισαν ο ένας πλάι στον άλλο και μίλησαν για τους χαρακτήρες τους, για τις ζωές τους και για πολλά άλλά!