Κατερίνα Στικούδη: Πώς απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη ζήλεια του συζύγου της

14.04.2021
Κατερίνα Στικούδη: Πώς απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη ζήλεια του συζύγου της
Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό"

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό" και μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar όσο και για τη σχέση με το σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια, η οποία συμμετέχει στην all star εκδοχή του Your Face Sounds Familiar, μίλησε για τις συνεχείς αναβολές στο δημοφιλές show λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, λέγοντας πως μέχρι τώρα, οι συνθήκες θα επιτρέψουν να γυριστεί το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά το Survivor

Με αφορμή το νέο της videoclip για το τραγούδι "Grande" και τη sexy εμφάνισή της σε αυτό, η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν τη ζηλεύει ο σύζυγός της ήταν μονόδρομος με την ίδια να απαντά πως δεν τη ζηλεύει καθόλου, αντιθέτως τη θαυμάζει.

"Δεν έχουμε τέτοια θέματα, δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που θα με ζήλευε. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. Γνωρίζει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και διαφωνούμε, δεν είναι ότι συμφωνούμε σε όλα. Μέρα με τη μέρα εγώ τον θαυμάζω περισσότερο, είναι ερωτεύσιμος, κάνει πράγματα καθημερινά που με συγκινούν", δήλωσε η ίδια.