5 διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω social media

15.04.2021
5 διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω social media
Eίναι πολλά τα δισ. Άρη! Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 4,20 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα social media σήμερα, λένε οι ερευνητές. Καθώς περνάμε τον χρόνο μας κάνοντας scroll down, αναζητήσεις και περιηγήσεις, βιώνουμε λιγότερες αλληλεπιδράσεις όταν είμαστε offline. Έτσι, 7,86 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών, ελπίζοντας να βρουν τον έρωτα. Αλλά είναι πραγματικά εύκολο να βρεις την αληθινή αγάπη στο διαδίκτυο; Όπως αποδεικνύεται, είναι. Εμείς ανακαλύψαμε ποιοι από τους αγαπημένους μας celebrities κατάφεραν να βρουν την αγάπη στο διαδίκτυο και θέλουμε να τους μοιραστούμε μαζί σου.

Priyanka Chopra και Nick Jonas

Το 2018, ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra δεν γιόρτασαν μια μέρα αλλά δύο ημέρες γάμου - μια πρώτη τελετή στα πρότυπα της Δύσης, ακολουθούμενη από έναν παραδοσιακό γάμο Ινδουιστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ειδύλλιο που οδήγησε σε αυτόν τον παραμυθένιο γάμο, ξεκίνησε με τον Jonas να στέλνει στην Chopra ένα DM. «Ακούω από μερικούς κοινούς φίλους ότι πρέπει να συναντηθούμε», έγραψε ο Jonas και τα υπόλοιπα απλά τα έγραψε η ιστορία.

Joe Jonas και Sophie Turner

Ο αδελφός του Nick Jonas, Joe, γνώρισε και αυτός τον έρωτα από το διαδίκτυο. Αυτός και η σύζυγός του, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Sophie Turner, αρραβωνιάστηκαν το 2017. Αλλά πριν καν συναντηθούν, οι κοινοί τους φίλοι προσπαθούσαν να τους γνωρίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε. «Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον στο Instagram και κάποια στιγμή μου έστειλε direct μήνυμα, στο out of the blue», έχει πει η Turner. Πριν από λίγο καιρό ο Jonas και η Turner υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη, Willa.

Taylor Goldsmith και Mandy Moore

Η Mandy Moore, μία από τους σταρ της τηλεοπτικής σειράς, This Is Us, ευχαριστεί επίσης το Instagram για τη συνάντηση της με τον αρραβωνιαστικό της, τον μουσικό και frontman των, Dawes, Taylor Goldsmith. «Τράβηξα μια φωτογραφία του άλμπουμ των Dawes και τη δημοσίευσα στο Instagram», έχει πει η Moore. «Κάπως, ο Taylor το είδε και μου έστειλε ένα μήνυμα. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα μέσω e-mail, μετά κλείσαμε ένα ραντεβού και τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους».

Dua Lipa και Anwar Hadid

Τον Μάιο του 2020, η τραγουδίστρια και μοντέλο Dua Lipa είπε σε μια συνέντευξη στο Watch What Happens Live, ότι γνώρισε τον φίλο της Anwar Hadid (αδερφό της Bella και της Gigi Hadid), μέσω των direct μηνυμάτων του πριν αρχίσουν καν να βγαίνουν. Και παρόλο που η Lipa και ο Hadid είχαν συναντηθεί προηγουμένως, το μήνυμα που της έστειλε στο Instagram εκείνη την ημέρα ήταν αυτό που συνέχισε τη σχέση τους.

Ricky Martin και Jwan Yosef

Ο Ricky Martin με τον σύζυγό του, Jwan Yosef γνωρίστηκαν στο Instagram. «Συνάντησα τον σύντροφο μου στο Instagram. Είμαι συλλέκτης τέχνης και είναι καλλιτέχνης. Του έγραψα και μετά μιλούσαμε για περίπου 6 μήνες χωρίς να ακούσω τη φωνή του», είπε ο Μartin. Αργότερα, συναντήθηκαν στο Λονδίνο και έκτοτε ζουν ευτυχισμένοι μαζί με τα τρία παιδιά τους, δυο αγόρια και ένα κορίτσι