Gwen Stefani & Blake Shelton: Πασίγνωστός σταρ διαφωνεί με επικείμενο γάμο τους και το λέει δημόσια

30.04.2021
Gwen Stefani & Blake Shelton: Πασίγνωστός σταρ διαφωνεί με επικείμενο γάμο τους και το λέει δημόσια
"Η Gwen είναι τόσο cool ενώ ο Shelton δεν είναι".

Ο Adam Levine, frontman των Maroon5 και πρώην κριτής του αμερικάνικου The Voice, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε μεταξύ άλλων και για το γάμο της Gwen Stefani με τον Blake Shelton, λέγοντας: "Δεν υποστηρίζω τον γάμο τους". Ο ίδιος συνεργαζόταν με τον Blake Shelton για αρκετές σεζόν λόγω του talent show δείχνοντας με τον τρόπο του πως θέλει να "πειράξει" τον τραγουδιστή.

Oscars 2021: Τεράστιες αλλαγές για Halle Berry και Margot Robbie: Αποθεώθηκαν στο κόκκινο χαλί

"Η Gwen είναι τόσο cool ενώ ο Shelton δεν είναι", είπε ο 42χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή για να γιορτάσει με την παρουσιάστρια το 3000ο επεισόδιο του επιτυχημένου show.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, του έχει λείψει πολύ να πειράζει τον πρώην "αντίπαλό" του, από τότε που αποχώρησε από το τηλεοπτικό ριάλιτι τραγουδιού.

Adele: Δες τη να χορεύει πιο αδύνατη από ποτέ (βίντεο)

Μάλιστα, κανόνισαν με την DeGeneres να εμφανιστούν απρόσκλητοι στον γάμο, ώστε ο Levine να μπορεί να δηλώσει την άρνησή του για τον γάμο κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο Levine, ο οποίος θα είναι καλεσμένος στον γάμο, είπε ότι θα ήθελε πολύ να ερμηνεύσει στην τελετή και όπως έχει δηλώσει και το μελλόνυμφο ζευγάρι, έχει ανοιχτή πρόταση για να το κάνει.

Η Stefani και ο Shelton γνωρίστηκαν το 2015 στην εκπομπή "The Voice" και τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισαν να παντρευτούν.