Beyoncé: Παρακολούθησε τον τοκετό γνωστής τραγουδίστριας μέσω βιντεοκλήσης

30.04.2021
Beyoncé: Παρακολούθησε τον τοκετό γνωστής τραγουδίστριας μέσω βιντεοκλήσης
"Ένα πραγματικό δώρο"

Η Kelly Rowland που έγινε γνωστή μέσω του θρυλικού girl pop συγκροτήματος Destiny's Child, έγινε πρόσφατα μαμά και ήθελε στο πλευρό της τις δύο αγαπημένες της πρώην συνεργάτιδες, Beyoncé και τη Michelle Williams. Λόγω των περιορισμών που έφερε η πανδημία όμως, οι τρεις φίλες δεν μπορούσαν να βρίσκονται ταυτόχρονα μαζί στο μαιευτήριο, συναντηθούν από κοντά στο μαιευτήριο, και αποφάσισαν να ζήσουν μαζί τη μαγική στιγμή της γέννας μέσω βιντεοκλήσης.

Oscars 2021: Τεράστιες αλλαγές για Halle Berry και Margot Robbie: Αποθεώθηκαν στο κόκκινο χαλί

Όπως αποκάλυψε η Rowland σε εκπομπή του People, η Beyoncé, η Tina Knowles και η Williams συνδέθηκαν με το δωμάτιο το μαιευτηρίου μέσω Zoom και παρακολούθησαν τη γέννα. "Είχαμε μια οικογενειακή συνάντηση στο Zoom. Μπόρεσαν να δουν τον Noah να έρχεται στον κόσμο, ήταν όμορφα", είπε η ίδια.

Madonna: Καπνίζει μαριχουάνα και δηλώνει ερωτευμένη με τον 27χρονο χορευτή της

Η Rowland μάλιστα δεν παρέλειψε να πει ότι τόσο η Beyoncé όσο και η Williams είναι φοβερές "θείες" και αμέσως την επισκέφτηκαν για να γνωρίσουν τον μικρό Noah που ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο. Η ευτυχισμένη μαμά που έχει ακόμα ένα γιο, τον 6χρονο Titan Jewell, είπε πως η στιγμή που σύστησε τον γιο της στις φίλες της ήταν μαγική: "Τα κορίτσια ήταν εδώ στο σπίτι πρόσφατα και γνώρισαν το μωρό και ήταν σαν ένα άλλο μέρος της καρδιάς μου απλά μπόρεσε να μοιραστεί τον χώρο με την Michelle και τη Bey, ένα πραγματικό δώρο", προσθέτοντας πως ο η φιλία της με τις Destiny’s Child είναι πραγματικά πολύτιμη, ειδικά σε μια βιομηχανία που είναι δύσκολο να κάνεις αληθινούς φίλους.