Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Το νέο reunion, ο καφές που πίνουν αμφότερες και ένα μεγάλο μυστικό [photos]

04.05.2021
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Το νέο reunion, ο καφές που πίνουν αμφότερες και ένα μεγάλο μυστικό [photos]
Μετά την ιστορική τηλεοπτική τους συνάντηση τον περασμένο Δεκέβριο, οι δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού κάτι άλλο ετοιμάζουν!

Η Άννα Βίσση υποδέχτηκε στο σπίτι της τη Δέσποινα Βανδή και μοιράστηκε εικόνες από αυτή τη συνάντηση που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Τα υπονοούμενα για κάτι νέο που ετοιμάζουν ήταν εμφανέστατα και η παρουσία του Γιώργου Αρσενάκου στην παρέα ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Ο συνιδρυτής της Panic Records δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από το... meeting και έκανε μάλιστα και "πλακίτσα" βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα λέγοντας "Σςςς". "Πολύτιμο μυστικό", γράφει στη λεζάντα και τα σενάρια άρχισαν να δημιουργούνται.

Φωτογραφία από τη συνάντηση μοιράστηκε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε ότι με την 'Άννα Βίσση πίνουν τον ίδιο καφέ. Καπουτσίνο με βάλα αμυγδάλου, σε περίπτωση που αναρωτιέστε #almondcapuccino στη λεζάντα.

Αυτά είναι τα δεδομένα και αυτό που περιμένουμε όλοι είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Δεν θα αργήσουν.

Επιστρέφοντας στην ιστορική τηλεοπτική συνεύρεση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, να θυμίσουμε ότι αυτή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στον τελικό του σόου "Just The Two of Us" και ο άνθρωπος που καρπώθηκε τα εύσημα για αυτή ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.