Ελένη Καρακάση: Η "Ρίζω" δίνει spoilers για δολοφονίες, έρωτες και χωρισμούς στο Διαφάνι

13.05.2021
Ελένη Καρακάση: Η "Ρίζω" δίνει spoilers για δολοφονίες, έρωτες και χωρισμούς στο Διαφάνι
"Θα γίνει χαμός", είπε η δημοφιλής ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή του οποίου βρέθηκε καλεσμένη χθες το βράδυ (12/58/2021)

Η Ελένη Καρακάση δεν μασά τα λόγια της και καθισμένη στην πολυθρόνα του "The 2Night Show" έριξε τις "βόμβες" της.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι όταν ξεκινούσε ο δεύτερος κύκλος της σειράς είχε μια αγωνία σχετικά με το κατά πόσο θα κρατούσε το ενδιαφέρον του κοινού, όμως τελικά, οι σεναριογράφοι -τη δουλειά των οποίων εξήρε ιδιαιτέρως- κατάφεραν να πολλαπλασιάσουν, όπως είπε, τους τηλεθεατές τους.

Στη συνέχεια, βέβαια, δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε ότι κάθε φορά παίρνει στα χέρια της σενάρια επόμενων επεισοδίων δεν μπορεί να πιστέψει ούτε η ίδια αυτά που διαβάζει. "Θα γίνει χαμός", φωνάζει κάποια στιγμή και ο Γρηγόρης ζητά κάποιο spoiler...

Εκεί, λοιπόν, η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει ότι μέχρι το τέλος του φετινού κύκλου θα δούμε όχι μία, αλλά τρεις (!) δολοφονίες στο Διαφάνι. "Δε θα μείνει κανείς στο χωριό", αναφωνεί ο Γρηγόρης και εκείνη συνεχίζει "Θα γίνει χαμός".

Έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα spoiler για τη δολοφονία του Γραμματικού από τον Μελέτη, ενώ μπορούμε να υποθέσουμε πως ούτε ο Μελέτης θα έχει ένα καλό τέλος. Για τα υπόλοιπα περιμένουμε .

Στη συνέχεια, ο Αρναούτογλου ρώτησε την καλεσμένη του για τους έρωτες και τους χωρισμούς του χωριού και η απάντηση δεν είχε κάποια έκπληξη. "Τα ίδια. Τα ζευγάρια και οι χωρισμένοι παραμένουν ως έχουν", είπε η "Ρίζω" τονίζοντας όμως ότι δεν έχει διαβάσει το σενάριο μέχρι το τέλος του κύκλου. Όλα μπορεί να συμβούν! Ιδού και το βίντεο:

Προς το παρόν, ιδού τι θα δούμε σήμερα το βράδυ:

  • Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν.
  • Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.
  • Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.
  • Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει.
  • Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια…