Χριστίνα Αλούπη: Βρήκε κάλυκες από σφαίρες στις πάνες του γιου της

13.05.2021
Χριστίνα Αλούπη: Βρήκε κάλυκες από σφαίρες στις πάνες του γιου της
Το σοκ που υπέστη πρόσφατα η παρουσιάστρια

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Χριστίνα Αλούπη, το οποίο η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της. Απόλυτα έκπλητκη, η παρουσιάστρια εξήγησε ανέφερε ότι πρόκειται για το πιο περίεργο πράγμα που της έχει συμβεί όλα αυτά τα 11 χρόνια που ζει στην Αμερική.

Νίκος Βέρτης: Πέρασε τη νύχτα του σε καταφύγιο στο Ισραήλ

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλούπη είχε παραγγείλει από το Internet ένα κουτί με πάνες για τον δυο ετών γιο της, που έχει αποκτήσει με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο. Όταν παρέλαβε το πακέτο και άνοιξε τη συσκευασία, βρήκε μέσα τέσσερις κάλυκες από σφαίρες και όπως ήταν φυσικό έπαθε σοκ. "Ανοίγω ένα κουτί πάνες για τον δίχρονο γιο μου από το Ιντερνετ και τι βρίσκω μέσα; Κάλυκες από σφαίρες στον πάτο του κουτιού. Δεν σας κάνω πλάκα, απίστευτο" είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας τη συμβουλή των followers σχετικά για το αν πρέπει να πάει στην αστυνομία ή όχι.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη για βιασμό και απόπειρα βιασμού κατά συρροή

Για τη ζωή της στην Αμερική, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Οι πιο δύσκολες χρονιές ήταν τα δύο πρώτα χρόνια που μετακόμισα στην Αμερική. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ της αλλαγής, μακριά από την οικογένεια και φίλους. Και το πολιτισμικό σοκ σε μια τόσο διαφορετική χώρα, τόσο μακριά από την Ελλάδα… Πέρασα μια μικρή κατάθλιψη τα δυο πρώτα χρόνια στην Αμερική».