5 celebrities που έχουν ομολογήσει δημόσια ότι έχουν κόψει σχέσεις με τους γονείς τους

19.06.2021
5 celebrities που έχουν ομολογήσει δημόσια ότι έχουν κόψει σχέσεις με τους γονείς τους
Οι σχέσεις είναι εύθραυστες γενικότερα. Και οι οικογενειακές εμπίπτουν στον ίδιο κανόνα. Μπορεί να λέμε «πρώτα η οικογένεια», αλλά όταν κάποιος στη ζωή σου σε πληγώνει ξανά και ξανά και δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται να αλλάξει, υπάρχει πλέον θέμα αυτοσυντήρησης. είναι ποτέ μια εύκολη επιλογή να διακόψεις τελείως την επαφή με κάποιον στην οικογένειά σου. Αυτό ένιωσαν φαίνεται και διασημότητες όπως οι Meghan Markle, Matthew McConaughey και Jennifer Aniston και το εξήγησαν δημοσίως. Ιδού τι είπαν σχετικά.

Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston τα ξαναβρήκε με τη μητέρα της Nancy Dow λίγο πριν πεθάνει το 2016, αλλά η σχέση τους ήταν περίπλοκη κάτι το οποίο είχε δημοσιοποιηθεί και το 1999 με το βιβλίο της Dow, From Mother and Daughter To Friends: A Memoir.

«Ήταν επικριτική. Ήταν πολύ επικριτική για μένα», είπε η Aniston στο The Hollywood Reporter το 2015. «Επειδή ήταν μοντέλο, ήταν πανέμορφη, εκπληκτική. Εγώ δεν ήμουν. Ποτέ δεν ήμουν. Ειλικρινά, ακόμα δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου έτσι, κάτι που είναι καλό. Ήταν επίσης μια γυναίκα που δεν συγχωρούσε. Θα κρατούσε κακίες, κάτι που πιστευω ότι ήταν τόσο μικροπρεπές».

Matthew McConaughey

Η σχέση του Matthew McConaughey με τη μαμά του Mary πήρε την κάτω βόλτα όταν άρχισε να κάνει επιτυχία ως ηθοποιός και η μαμά του φάνηκε να απολαμβάνει περισσότερο τη δημοσιότητα από ότι ο ίδιος.

«Η μητέρα μου δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Εδώ το απαντούσα εγώ», είχε πει ο McConaughey στο Red Table Talk. «Προσπαθούσα να βρω τη δική μου ισορροπία με τη φήμη και τα θέματα της. Και ήθελα να μοιραζόμουν πράγματα μαζί της… μερικά από αυτά τα πράγματα που θα μοιραζόμουν μαζί της, ενδέχεται να εμφανίζονταν στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, τρεις ημέρες αργότερα».

Το τελικό χτύπημα και αυτό που έκανε τον ηθοποιό να κόψει σχέσεις με τη μητέρα του για 6 χρόνια ήταν ότι η μητέρα του επέτρεψε σε τηλεοπτικό συνεργείο να μπει στο πατρικό του σπίτι και να τραβήξει πλάνα για ένα αφιέρωμα εκπομπής.

Βέβαια, η σχέση αυτή φαίνεται να έχει αποκασταθεί πλήρως, με τη Mary να είναι "αυτοκόλητη" με τη νύφη της, Camilla. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και μοιράζονται τις περιπέτειές τους στα social media.

Meghan Markle

Η Meghan Markle και ο πατέρας της Thomas ήταν, από κάθε άποψη, κοντά στην παιδική της ηλικία, όταν ζούσε μαζί του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από την ηλικία των 11 ετών και αργότερα (ο μπαμπάς της είχε χωρίσει από τη μαμά της Doria Ragland όταν ήταν μόλις λίγων ετών). Όταν αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Harry, αυτή και ο πατέρας της είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και ο Τhomas σχεδίαζε να έρθει στο Λονδίνο για την τελετή. Πριν φτάσει στο αεροπλάνο, ωστόσο, άρχισε να ανεβάζει παπαράτσι φωτογραφίες του για να της πουλήσει σε ταμπλόιντ. Αργότερα διέρρευσε προσωπικές πληροφορίες για την Meghan, ενώ πούλησε τη χειρόγραφη επιστολή που του έγραψε όπου τον παρακαλούσε να σταματήσει να μιλά στον Τύπο.

Λόγω καρδιακών προβλημάτων, ο Τhomas έχασε το γάμο της - και έκτοτε μίλησε πολύ για τον Meghan στον Τύπο, κατακρίνοντας τη «σκληρή» επιλογή της να τον κόψει από τη ζωή της και σχολιάζοντας τα πάντα, από το Megxit έως τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει ο Archie στη βασιλική οικογένεια.

Kate Hudson

Εάν ρωτήσει κάποιος την Kate Hudson (ή τον αδερφό της Oliver), θα του πει ότι μεγάλωσε με τη μαμά Goldie Hawn και τον Kurt Russell. Ο βιολογικός πατέρας της, Bill Hudson χώρισε με τη μητέρα της ένα χρόνο μετά τη γέννηση της Kate και ήταν μόνο κατά διαστήματα στη ζωή τους μετά από αυτό, ενώ ο Russell έγινε μια σταθερή και αξιόπιστη πατρική φιγούρα.

Το 2015, ο Bill μίλησε εξαγριωμένος εναντίον του Oliver και της Kate, λέγοντας στην DailyMail: «Τους λέω τώρα, «σας ελευθερώνω». Είχα πέντε παιδιά και τώρα θεωρώ τον εαυτό μου ως πατέρα τριών παιδιών. Δεν αναγνωρίζω πλέον τον Oliver και την Kate ως δικά μου παιδιά… Ο Oliver είναι νεκρός για μένα τώρα. Όπως και η Kate».

Όσο για την Kate, είπε στον Howard Stern το 2016 ότι απλά το δουλεύει μέσα της για να τον συγχωρήσει.

Rihanna

Η Rihanna έχει μιλήσει για τον αγώνα του πατέρα της με τον εθισμό στα ναρκωτικά και τη σωματική κακοποίηση της μητέρας της. Αποκάλυψε επίσης την προδοσία του όταν είπε ψέματα στον Τύπο ότι μίλησε μαζί της μετά την επίθεση του Chris Brown. «Ο μπαμπάς μου πήγε στον Τύπο και τους απλώς είπε ψέματα. Επειδή δεν μου είχε μιλήσει μετά ... αυτό το όλο πράγμα…. Δεν κάλεσε ποτέ να μάθει πώς ήμουν, αν ήμουν ζωντανή, τίποτα. Δεν τηλεφώνησε ποτέ. Πήγε κατευθείαν στον Τύπο και πήρε επιταγή».