Friends: Τα "Φιλαράκια" κάνουν CarPool Karaoke με τον James Corden και οι fans τρελαίνονται [video]

18.06.2021
Friends: Τα "Φιλαράκια" κάνουν CarPool Karaoke με τον James Corden και οι fans τρελαίνονται [video]
Μοναδικές στιγμές. Τα Φιλαράκια τραγουδούν "I' ll Be There For You" ακόμη μία φορά.

Στον απόηχο του ιστορικού reunion του καστ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς που έριξε αυλαία στις 6 Μαΐου του 2004 (με την ευκαιρία, θυμήσου ΕΔΩ τι έγινε σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο) έχουμε ακόμη ένα απίθανο βίντεο από τον James Corden ο οποίος συντόνισε -παρά τις κάποιες αντιδράσεις- και τη συνέντευξή τους κατά την τηλεοπτική τους επανασύνδεση πριν από λίγο καιρό.

Σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε τον παρουσιαστή να οδηγεί προς τον δρόμο για το ιστορικό σετ της σειράς και στην πορεία να "μαζεύει" δυο-δυο τα Φιλαράκια που του κάνουν οτοστόπ!

Καθώς οδεύουν προς το σετ της σειράς, κουβέντα στην κουβέντα, ο Corden τους ρώτησε αν θα τους πείραζε να έβαζε λίγη μουσική, εκείνοι είπαν όχι, φυσικά, και οι πρώτες νότες του τραγουδιού τίτλων της σειράς άρχισαν να ακούγονται.

Η συνέχεια αναμενόμενη, ενθουσίασε τους φίλους της σειράς που είδαν το θρυλικό CarPool Karaoke του Corden να αναβιώνει με τα Φιλαράκια τους.

"I' ll Be there for You" λοιπόν ακόμη μία φορά.

Ιδού το βίντεο με την απίθανη στιγμή, που κατέληξε στο στούντιο που τους φιλοξένησε για 10 χρόνια. Τα 10 χρόνια μέσα από τα οποία τους γνωρίσαμε κι εμείς και τους αγαπήσαμε επίσης. Έχει ήδη γίνει viral και αντιλαμβανόμαστε απόλυτα το γιατί.

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά
Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]