Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε μπικίνι 12 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της - Το επικό σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη

22.06.2021
Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε μπικίνι 12 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της - Το επικό σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη
Πανευτυχής μητέρα δύο παιδιών πια, η ελληνίδα ηθοποιός πήγε στην παραλία και μοιράστηκε εικόνες με καμάρι, μαζί με τις ευχές της για καλό καλοκαίρι

Την περασμένη Τετάρτη (9/6/2021) η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που συμπλήρωσε την ευτυχία της, στο πλευρό των αγοριών της οικογένειας, του μπαμπά Φίλιππου Μιχόπουλου και του μεγάλου αδελφού, Μάξιμου. Τι όνομα θα πάρει η μικρή δεν γνωρίζουμε ακόμη, όμως ξέρουμε το αρχικό του, που είναι το "Σ" καθώς σε κάθε ανάρτηση από τη στιγμή που γεννήθηκε, η μαμά την αποκαλεί "BabyS".

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αθηνά πήγε στην παραλία. Φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε σε μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε μέσω social media κερδίζοντας αμέτρητα σχόλια θαυμασμού για την αλλαγή στο σώμα της, αλλά και ευχές για το μωράκι της.

Πριν από μερικές μέρες, η ίδια είχε μοιραστεί και ένα βίντεο, όπου φαινόταν ακόμη η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης, που τώρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Ιδού η πρόσφατη ανάρτηση της Αθηνάς καθώς και ένα story που μοιράστηκε με το "πριν και το μετά' στην ίδια ξαπλώστρα στο ίδιο, ακριβώς σημείο της ίδιας παραλίας.

Επιστρέφοντας στην ανάρτηση στο timeline της, ξεχωρίζουμε το σχόλιο της κολλητής φίλης και συνεργάτιδάς της, Μαίρης Συνατσάκη, η οποία... "εξεράγη" δημοσίως! Ιδού τι έγραψε κάτω από την ανάρτηση με το bikini body της λεχώνας Αθηνάς Οικονομάκου.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι οι δυο κολλητές φίλες συνεργάζονται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια καθώς έχουν ιδρύσει μαζί την εταιρεία ρούχων Soma Project από όπου και οι φωτογραφίες στη συνέχεια.