Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος - Η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του

22.06.2021
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος - Η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του
Μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Έλληνας δημιουργός, τελικά, είχε αίσιο τέλος.

Αντί για την όποια εξόρμηση ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νοσοκομείο όπου εισήχθει το Σάββατο με συμπτώματα εγκεφαλικού. Τώρα πια έχει επιστρέψει, γερός, στο σπίτι του, όμως σήμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών "η επιστροφή στα καθήκοντα από Σεπτέμβρη", οπότε κάθε προγραμματισμός επαγγελματικός ματαιώνεται.

Η περιοδεία με την παράσταση "Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη" που ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι μαζί με τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο δεν θα πραγματοποιθεί, ενώ ματαιώνονται επίσης και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», από τις εκδόσεις Διόπτρα, ένα βιβλίο που έγραψε με αφορμή τον θάνατο της συζύγου του, Τασούλας.

Στη σελίδα του στο Instagram διαβάζουμε την εξής ανακοίνωση σχετικά με την υγεία του ενώ στο τέλος υπογραμμίζουμε τις έξτρα εξετάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να εκτιμηθεί αν τα όσα συνέβησαν συνδέονται με κάποιον τρόπο με το εμβόλιο για τον κορονοϊό που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.
Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη.
Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μία πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου