Friends Reunion: Ο "Gunther" αποκαλύπτει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά και συγκινεί [video]

22.06.2021
Friends Reunion: Ο "Gunther" αποκαλύπτει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά και συγκινεί [video]
Ο James Michael Tyler, ο εμβληματικός, κυνικό bartender που λάτρευε τη "Rachel" αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη -και μάλιστα σε πολύ προχωρημένο στάδιο- και στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Σχεδόν έναν μήνα μετά την πολυαναμενόμενη συνάντηση και των έξι πρωταγωνιστών της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς και μαθαίνουμε μια είδηση που μας τάραξε.

Η είδηση αυτή αφορά σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς δεύτερους ρόλους της σειράς, που έγραψε με χρυσά γράμματα τη δική της σελίδα στην ιστορία της παγκόσμιας τηλεόρασης.

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

Ο λόγος για τον "Gunther" και, συγκεκριμένα, για τον James Michael Tyler που τον ερμήνευσε με τόσο εντυπωσιακό τρόπο.

Ο 59χρονος ηθοποιός δεν παραβρέθηκε στο πρόσφατο reunion του cast, όμως συνδέθηκε μέσω zoom και έδωσε το "παρών" του με αυτό τον τρόπ [φωτό κάτω]

Σήμερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Today Monday, ο James Michael Tyler αποκάλυψε ότι το 2018 διαγνώστηκε με καρκίνο στο προστάτη. Στο στάδιο 4 πια, ο καρκίνος έχει προχωρήσει στα κόκκαλα και μπορεί να αποβεί μοιραίος ανά πάσα στιγμή.

"Ο βασικός μου στόχος μέχρι σήμερα ήταν να ζήσω τα 59α γενέθλιά μου", τόνισε συγκινημένος ο ηθοποιός, ο οποίος συμπλήρωσε τα 59 χρόνια ζωής στις 28 Μαΐου 2021, υπογραμμίζοντας ότι τώρα πια, το μόνο που ονειρεύεται είναι να σώσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Όσο για την "απουσία" του από το reunion, εξήγησε ότι δεν θα ήθελε να λείψει τελείως, όμως δεν ήθελε και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με το δικό του πρόβλημα, που αν τους έδινε περισσότερο χρόνο θα ήταν εμφανές.

Ιδού το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Tyler και στη συνέχεια το μήνυμα που στέλνει σε όλους τους άντρες μέσω της παγκόσμιας εταιρείας προστάτη αφυπνίζοντάς τους να εξετάζονται συχνά!