Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης της - Κάτι μας θυμίζει

25.06.2021
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης της - Κάτι μας θυμίζει
Μέχρι σήμερα το μωράκι το γνωρίζαμε ως "BabyS". Μόλις μάθαμε τι κρύβεται πίσω από αυτό το "Σ".

Σιέννα, θα ονομάσουν την κόρη τους η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της πριν από λίγο η πανετυχής μαμά.

Με διπλά αποκαλυπτήρια τα "φανερώματα". Και μέσω λεζάντας και μέσω φωτογραφίας, στην οποία βλέπουμε το "φρατζολάκι" της μπεμπούλας να κρατά ταυτότητα με το όνομά της. Ιδού:

Να ζήσει η Σιένα λοιπόν, και, για την ιστορία, με την αφορμή, θυμόμαστε -εκτός από τη Sienna Miller- την πρώτη κόρη του Μάκη Τριανταφυλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν που έχει αυτό το όνομα. Όπως είχαν αποκαλύψει τότε οι διάσημοι γονείς της μικρής, την είχαν ονομάσει έτσι θέλοντας να τιμήσουν την όνορφη ιταλική πόλη στην οποία άνθισε ο έρωτάς τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε μπικίνι 12 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της - Το επικό σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη

Το έχουμε ξαναδεί, βέβαια, αυτό. Ας θυμήσουμε τον Brooklyn Beckham, που ονομάστηκε έτσι τιμώντας την πόλη στην οποία, συνελήφθη, ή την Chicago West με παρόμοιο background.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα πρωτότυπο όνομα που αν έχει ιστορία, μάλλον θα τη μάθουμε σύντομα. Όσο για το γιο του διάσημου ζεύγους, θυμίσουμε ότι τον λένε Μάξιμο.

Η μικρούλα γεννήθηκε στις 9/6/2021 και η πρώτη φωτογραφία της που μοιράστηκε η μητέρα της ήταν από τα πατουσάκια της.